Trabzonspor’da flaş ayrılık! İki yıldız gönderiliyor

Trabzonspor’da flaş ayrılık! İki yıldız gönderiliyor

Bordo – Mavili takımın yeni yönetimi iki yıldız futbolcu hakkında kararını resmen verdi. İli futblcu satılığa çıkarıldı. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Eski Başkan Muharrem Usta döneminde büyük beklentiler içerisinde transfer edilen Sosa ve Kucka yüksek maliyetleri nedeniyle sezon sonu takımdan gönderilecekler.

Trabzonspor’da istenilen ve beklenen performansı bir türlü gösteremeyen taraftarı hayal kırıklığın uğratan Sosa ve Kucka’nın takımdan gönderilmesi yönünde yönetimin karar aldığı öğrenildi.

Trabzonspor'da yeni yönetim maaş bütçesini azaltmak için Sosa ve Kucka'nın biletlerini kesecek.

Trabzonspor'un yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün üzerindeki mali yükü hafifletmek için çalışmalara başladı. İlk hedef yüksek maaşlı oyuncularla yolları ayırmak olacak.

Fanatik'te yer alan habere göre, bu doğrultuda çalışmalara başlayan yönetim Sosa ve Kucka ile yollarını ayırma kararı aldı.

İki oyuncunun menajerleri ile görüşecek olan yönetim, bu oyuncuları elden çıkartırken bonservis gelirinden daha çok maaşlarından kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

İki oyuncunun da Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Sosa yıllık 3 milyon 320 bin euro kazanırken Kucka da yıllık 2.25 milyon euro kazanıyor. Döviz kurundaki artış nedeniyle de iki oyuncunun maliyeti 30 milyon liranın üzerine çıkıyor.

Trabzonspor, Kucka ve Sosa için Milan'a toplam 8,4 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.