Trabzonspor'dan imzalı forma projesi

Trabzonspor'dan imzalı forma projesi

Bordo - Mavili takımda forma satışları tavan yaptı. Yönetim imzalı forma projesini hayata geçirmek için harekete geçti. İşte ayrıntılar;

Trabzonspor Kulübünün yeni sezon formaları taraftarlar tarafından yoğun ilgi gördü. Özellikle Trabzonspor’un Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçından önce Akyazı’da bulunan TS Club’ta 6 binden fazla formanın satıldığı öğrenildi.

Trabzonspor’da Macron sponsorluğu ile TS Club’larda adeta bayram havası yaşanıyor. İlk etapta mavi ve çubuklu formaları satışa sunan yönetimin satışlardan büyük memnuniyet duyduğu belirtildi. Mavi ve çubuklu forma satışlarına daha sonra siyah alternatif formalar eklenince satışlarda adeta patlama yaşandı. Trabzonsporlu taraftarların yoğun ilgisi ile karşılan yeni formalarda ardı ardına yeni baskılar gerçekleştiriliyor.

29 Temmuz’da Trabzon’da gerçekleşen açılış müsabakası öncesi kapasitesini arttıran TS Club mağazası 120.000 TL’lik bir gelir elde ederken 6 bin civarı forma satışı gerçekleştirdi. Bordo Mavililerde 100.000 hedefi koyulan forma satışlarında 30.000 rakamını aştığı ifade edilirken Akyazı mağazasının rekor kırdığı kaydedildi. 

İMZALI FORMALAR GELİYOR

8 Ağustos itibariyle yeni bir projeye imza atmak isteyen Bordo – Mavili Kulüp, forma satışlarında bir patlama daha yapmayı hedefliyor. Yeni sezon formalarını imzalı bir şekilde taraftarlara sunacak olan yönetimin buradan da hatırı sayılır bir gelir elde etmesi bekleniyor.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.