Trabzonspor’un transfer listesi belli oldu

Trabzonspor’un transfer listesi belli oldu

Bordo – Mavili takımda son 5 maçta alınan galibiyetlerin ardından şampiyonluk ümitleri yeniden yeşerdi ve transferde ise önemli isimlerin alınması için düğmeye basıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ı takımın başına getiren Trabzonspor’da hareketli günler yaşanmaya başladı. Alınan başarılı sonuçların ardından rota devre arası transfer dönemine çevrildi.

Bordo – Mavili takımın transfer listesi ise belli oldu.

Trabzonspor’a son dönemlerin en iyi günlerini yaşatan, 5 maçlık bir seri yakalatıp takımı tekrar potaya sokan teknik direktör Rıza Çalımbay, transfer ile ilgili sorulara, “Eğer kulübün bir sıkıntısı yoksa isterim” yanıtlarını vermişti. Yönetim kanadı ise uzun zamandır yaşanacak süreci beklemeye koyulmuştu. Bunun sebebi, Bordo-Mavililer’in ligin ilk yarısını iddialı bir noktada bitirip bitiremeyeceğiydi.

Karadeniz ekibi, o sürece alnının akıyla atlattı. Yakalanan müthiş seriyle beraber Trabzonspor kaybettiği kredilerinin önemli bir bölümünü geri kazandı, rakiplerine, “Bensiz yarış olmaz” mesajını yolladı. Bu durum doğal olarak Başkan Muharrem Usta ve yönetimini de harekete geçirdi. Trabzonspor’un kurmayları, artık dört gözle Ocak transferine odaklanmış durumda.

İşte bordo mavili ekibin transfer listesi:

Michal Pazdan:  D.Tarihi: 21 Eylül 1987, D.Yeri: Krakow, Ülkesi: Polonya, Kulübü: Legia Varşova, Pozisyon: Defans, Sözleşmesi: 30.06.2019, Boy: 1.81, Ayak: Sağ-Sol Oynadığı Takımlar: Hutnik Krakow, Gornik Zabrze, Bialystok, Legia Varşova Milli takım: Polonya (30 maç)

Lukas Stetina: D.Tarihi: 28 Temmuz 1991, D.Yeri: Nitra, Ülkesi: Slovakya, Kulübü: Slavia Prag, Pozisyon: Defans, Sözleşmesi: 30.06.2020, Boy: 1.85, Ayak: Sağ, Oynadığı Takımlar: Nitra, Tatran Presov, Dukla, Prag, Metalist Kharkiv, Sparta Prag Milli takım: Slovakya (1 maç)

Gabriel Paletta: D.Tarihi: 15 Şubat 1986, D.Yeri: Longchamps, Ülkesi: İtalya, Kulübü: Milan, Pozisyon: Defans, Sözleşmesi: 30.06.2018, Boy: 1.90, Ayak: Sağ, Oynadığı Takımlar:, CA Banfield, Liverpool, Boca Juniors, Parma, Atalanta, Milan Milli takım: İtalya (3 maç)

Vlad Chiriches: D.Tarihi: 14 Kasım 1989, D.Yeri: Bacau, Ülkesi: Romanya, Kulübü: Napoli, Pozisyon: Defans, Sözleşmesi: 30.06.2020, Boy: 1.84, Ayak: Sağ, Oynadığı Takımlar: Curtea de Arges, Pandurii, Steaua Bükreş, Tottenham, Napoli Milli takım: Romanya (51 maç)

Riad Bajic: D.Tarihi: 6 Mayıs 1994, D.Yeri: Sarajevo, Ülkesi: Bosna Hersek, Kulübü: Udinese, Pozisyon: Forvet, Sözleşmesi: 30.06.2020, Boy: 1.89, Ayak: Sol Oynadığı Takımlar: Zeljeznicar, Konyaspor, Udinese Milli takım: Bosna Hersek (3 maç)

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.