Transfer yasağı gelen Trabzonspor’dan flaş açıklama

Transfer yasağı gelen Trabzonspor’dan flaş açıklama

Trabzonspor, FIFA tarafından 1 dönem transfer yasağı ile cezalandırıldı. Kulüpten jet açıklama geldi. İşte ayrıntılar;

Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Bero transferinde Trencin kulübüne yapması gereken 250 bin Euro'luk ödemenin gecikmesi nedeniyle FIFA tarafından 1 dönem transfer yasağı ile cezalandırıldı.

Trabzonspor konuyla ilgili yaptığı açıklamada, borcun ödendiğini ancak karşı tarafın bunu FIFA'ya bildirmediğini duyurdu.

FIFA, Matus Bero transferinde Trencin kulübüne ödeme yapmayan Trabzonspor’a 1 dönem transfer yasağı getirdi. Son dönemde maddi sorunlarla boğuşan bordo mavili ekip 2018-19 sezonunun yaz döneminde transfer yapamayacak.

Trabzonspor, 2016 yılında Slovak ekibi Trencin forması giyen Matus Bero’yu kadrosuna katmış ve Bero transferi için Trencin kulübüne 2,5 milyon euro ödeyeceğini KAP’a bildirmişti.

Bordo mavili ekip 22 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalamış ve yıllık 450 bin euro vereceğini açıklamıştı.

Orta sahada forma giyen Bero, Trabzonspor formasıyla Süper Lig’de çıktığı 11 maçta 1 gol atabildi.

Trabzonspor’un FIFA’nın bu kararını CAS’a taşıması bekleniyor.

TRABZONSPOR’DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Trabzonspor resmi internet sitesinden transfer yasağı ile ilgili bir açıklama yaptı ve durumun düzeltilmesi için girişimlerin başladığını duyurdu. İşte bordo mavili kulüpten yapılan o açıklama:

FIFA tarafından bugün kulübümüze gönderilen yazıda, sıradaki ilk transfer döneminde uygulanmak üzere transfer yasağı getirildiği tarafımıza bildirilmiştir.

İlgili yazıya konu olan borç ödenmiş olup, karşı tarafın ödemeyi FIFA'ya bildirmemesinden kaynaklı ortaya çıkan bu durumun düzeltilmesi için gerekli girişimler başlatılmıştır.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.