Trump'ın "Ölüm Saati" Times Meydanı'nda

Trump'ın "Ölüm Saati" Times Meydanı'nda

ABD Korona virüs salgınında can kayıplarının yüksekliği, koronavirüse karşı yeterli önlemler almamakla eleştirilmesi ile dünya haber ajanslarında gündem olmasının yanı sıra Trump’ın muhaliflerle olan çatışmaları ile de gündemde.

ABD Korona virüs salgınında can kayıplarının yüksekliği, koronavirüse karşı yeterli önlemler almamakla eleştirilmesi ile dünya haber ajanslarında gündem olmasının yanı sıra ABD Başkanı Donald Trump’ın muhaliflerle olan çatışmaları ile de sıkça gündem haberlerinde yer almakta. İşte onlardan en sonuncusu:

ABD'de Times Meydanı'na 'Trump'ın ölüm saati' adıyla koronavirüsten ölenlerin sayılarını gösteren pano asıldı.

Emmy ve Peabody ödüllü yönetmen Eugene Jarecki tarafından New York'taki Times Meydanı'na asılan panoya "Trump'ın Ölüm Saati" adı verildi. Jarecki, asılan panonun koranavirüs pandemisini umursamayan Trump ve ekibinin insan hayatındaki maliyetini gösterdiğini söyledi.

Koronavirüs sürecinde hayatını kaybeden insanların sorumlusunun Trump olduğunu söyleyen Jarecki, Trump'ın küçük siyasi kavgalar ve tahminler yaparak süreci başında umursamadığını söyledi.

2 Mart'ta ABD'de sadece 2 ölümün ve 80 vakanın olduğunu belirten epidemiyologlar, eğer Mart ayında yeterli seviyede önlemler alınsaydı ABD'nin şu anki ölüm tablosu üzerinde önemli ölçüde etki ederek daha az ölümlerin yaşanabileceği üzerinde duruyor.

tikla-banner-001.jpg

youtube2-004.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.