Trump'tan koronavirüs aşısı için net tarih verdi

Trump'tan koronavirüs aşısı için net tarih verdi

ABD Başkanı Donald Trump koronavirüs aşısı hakkında flaş bir açıklama gerçekleştirdi. Trump aşının 3 Kasım ABD seçimlerinde hazır olacağını söyledi.

Reuters'ta yer verilen son dakika bilgisine göre, ABD Başkanı Donald Trump koronavirüs aşısı ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Trump aşının 3 Kasım ABD seçimlerinde hazır olacağını ifade etti.

 

ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR

Trump'ın bu açıklaması Beyaz Saray'daki sağlık uzmanlarının aşı konusundaki öngörülerine göre bir hayli iyimser bir tarihi içeriyor.

ABD başkanı, koronavirüs salgının süresince ülkesindeki ve Beyaz Saray'daki bilim insanlarıyla çelişkili açıklamalar yapmasıyla dikkat çekiyor.

 

3 KASIM'DAN ÖNCE AŞI HAZIR OLACAK

Trump, Geraldo Rivera'nın radyo programında katıldığında kendisine yöneltilen koronavirüs aşısının ne zaman hazır olacağı sorusuna 'Yakında, çok yakında. bu yıl bitmeden, hatta belki de daha yakın.' diye cevap verdi.

Radyocunun 'Peki 3 Kasım'dan önce mi?' diyerek seçimleri işaret eden sorusunaysa Trump 'Aslında daha önce bile olabilir ama evet tam olarak o tarihte hazır olacak.' yanıtını verdi.

3 Kasım'da ABD'de tarihin en kritik başkanlık seçimlerinden biri gerçekleşecek.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.