TSK'da büyük FETÖ operasyonu

TSK'da büyük FETÖ operasyonu

Son Dakika... FETÖ terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki yapılanmasına yönelik dev bir operasyon başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ ile irtibatı tespit edilen 100 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çıkardı. Polis şüphelileri yakalamak için operasyonlarına başladı.

Başsavcılık ankesörlü telefon soruşturması çerçevesinde 100 kişi hakkında yakalama kararı verdi.

FETÖ terör örgütüne yönelik soruşturma ve operasyonlar aralıksız devam ediyor. Son olarak snkesörlü telefonlardan periyodik ve ardışık olarak FETÖ terör örgütü mensupları tarafından arandıkları tespit edilen 100 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Bu kararın ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü harekete geçti ve sabah saatlerinde Kara Kuvvetleri Komutanlığında görev yapan şüphelilere  ait adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltı işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Soruşturmaya ve operasyona ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada; 1'i albay, 9'u yüzbaşı, 90'ı üsteğmen olan 100 şüpheliden 99'unun muvazzaf ve aktif görevde olduğu belirtildi. Gözaltı işlemlerinin başladığı, yakalanan şüphelilerden albayın emekli olduğu kaydedildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.