Tuba'dan eleştirilere yanıt!

Tuba'dan eleştirilere yanıt!

Tuba Büyüküstün sevgilisi Umut Evirgen ile çıkan tatil fotoğraflarını eleştirenlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Oyuncu Tuba Büyüküstün ve sevgilisi işletmeci Umut Evirgen geçtiğimiz günlerde Bodrum tatiline çıkmış, ikilinin samimi fotoğrafları sosyal medyada olay olmuştu.

Olay olan fotoğraflar yüzünden ailesiyle kriz yaşayan Büyüküstün, sessizliğini sosyal medya hesabından yaptığı bitr paylaşımla bozdu.

Güzel oyuncu kendisini eleştirenlere yanıt verdi: 

"Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu size kendinizi olduğunuzdan daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor? Daha başarılı? Daha iyi bir eş? Daha iyi bir çocuk? Daha iyi bir ebeveyn? Daha önemli ya da saygıdeğer? Olduğunuzdan daha mı günahsız hissetmenizi sağlıyor? Bu hayatta daha mı mutlu oluyorsunuz? O zaman lütfen devam edin. Ben size ayna olmayı kabul ediyorum. Sevgiler...

tubada-elestirilere-yanit-siyasetcafe.jpg

UMUT EVİRGEN KİMDİR? 

1989 yılında doğan Umut Evirgen, Murat Boz, Çağatay Ulusoy gibi isimler ile yakın arkadaş olması ile tanınıyor. Sosyal medya hesaplarından sık sık mekan paylaşımları yapan Evirgen, Emirgan’daki ünlü eğlence mekanı La Boom’un sahibi. Ayrıca Teras Emirgan, suşi yapan Next Door ve meşhur dolap arkası mekân Gizli Kalsın (nam-ı diğer Pizza Emirgan) da Umut Evirgen’e ait.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.