Tuğba Ekinci dansıyla olay oldu!

Tuğba Ekinci dansıyla olay oldu!

Şarkıcı Tuğba Ekinci Sosyal medyada paylatığı dans videosuyla adeta olay oldu. İşte Ekinci'den dans şov;

Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı dans şovuyla olay yarattı. Peki her yaptığı olay olan Tuğba Ekinci kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ekinci'nin ilginç figürler sergilediği video sosyal medyada bir anda yayıldı.

''SES SIKINTI OLUNCA SEN''

Ekinci, kıvrak figürler kullandığı dans gösterisiyle takipçilerine kısa bir şov gösterisinde bulundu. Şarkıcı, paylaşımına; "Türkiye'de popçu olabilir miyim? Orada popçular çok iyi dans ediyormuş" notunu düştü.

Ekinci'nin dansı takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum aldı. Ekinci'nin bir takipçisi paylaşıma, "Tuğba hanım yeni şarkılar bekliyoruz artık sizden." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Ses sıkıntı olunca sen en iyisi dans et zaten." yorumunu yaptı.

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR?

9 Haziran 1977 tarihinde Kars'ta dünyaya gelen Tuğba Ekinci, iki çocuklu bir ailenin çocuğudur. Pendik Lisesi'nden mezun olan Tuğba Ekinci'nin müzik ve şov dünyası ile tanışması ise ünlü yönetmen Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu.  Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu.Diziden ayrıldıktan sonra bir dönem de "Çarkıfelek" adlı yarışma programında hosteslik yapan Tuğba Ekinci, 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı.

Babasından onay alamayınca yarışmadan ayrıldı.Şarkıcılık kariyerinin başlangı Erol Köse ile tanışmasıyla oldu.  Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri alan Tuğba Ekinci, müzik kariyeri boyunca 8 albüm çıkarmıştır.Fatih Özbilen ile bir dönem evli kalan Ekinci'nin bu evliliği kısa sürede sonlanmıştır. Tuğba Ekinci son olarak Afrin’e giren Türk askerlerine armağan etti "Türkiye’nin Aslanları" adlı şarkısının klibi ile tekrar gündeme geldi. 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.