Tüm gelinler "oh olsun" diyecek! Beyaz elbise giyen kuzen düğünden kovuldu

Tüm gelinler "oh olsun" diyecek! Beyaz elbise giyen kuzen düğünden kovuldu

ABD' de gerçekleşen bir düğün sırasında düğünün organizasyonunu yapan firma, damadın isteği üzerine beyaz elbise giyen kuzeni düğünden kovdu.

Amerika'da gerçekleşen bir düğün sırasında damadın kuzeni gelinliğe benzeyen beyaz, uzun kollu bir elbise ile düğüne katıldı. Kısa sürede durumu fark eden damat organizasyon görevlisinden beyaz giyen kişiyi düğünden göndermesini istedi. 

 

dugunden-kovulan-1.PNG

 

Görevli bunun üzerine beyaz giyen kadına gecenin geri kalanında burada bulunmasının gelin ve damat tarafından istenmediğini ve kendisine aracına kadar eşlik edeceğini, zorluk çıkarmamasını rica ederek söyledi.

 

ORGANİZASYON GÖREVLİSİ RAHATSIZ OLDU

 

Düğünün ardından görevli, işinin bu olduğunu fakat böyle bir eylem gerçekleştirmekten hiç hoşnut olmadığını ve bu yüzden kötü hissettiğini söyledi.

Oysa; organizasyon görevlisinin düğünden kovulan kadın hakkındaki dedikodulardan haberi yoktu. 

Düğünden sonra gelin ve damat organizasyon görevlisine olayın detaylarını ve neden sertçe müdahale etmek istediklerini anlattı.

Kovulan kadın bir kaç hafta önce gerçekleşen kendi düğününden önce tüm davetlilere düğünde dikkat dağıtacak bir şey yapmamaları üzerinde uyarıda bulunan bir mail göndermişti. Damat bir kaç hafta sonra gerçekleşen kuzeninin düğününde o kadının özellikle beyaz giydiğini organizasyondan sorumlu kişiye anlattı. Organizasyon görevlisi tüm bu süreci tiktok hesabından takipçilerine anlattı.

 

dugun-min-1.png

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.