Türk bayrağını yırtan küstah Yunan vekil, şimdi de göçmen avına çıktı

Türk bayrağını yırtan küstah Yunan vekil, şimdi de göçmen avına çıktı

Avrupa Parlamentosu kürsüsünde Türk bayrağını yırtan Yunan AP Milletvekili Yannis Lagos, "mülteci avına" çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Parlamentosu kürsüsünde Türk bayrağını yırtarak küstah bir harekete imza atan aşırı sağcı Yunan AP Milletvekili Yannis Lagos, Meriç nehri kıyısına gelerek "mülteci avına" çıktı.

Geceyi Meriç kenarında geçiren Lagos, silahlı milis gruplar ve sivil halkla fotoğraf çektirerek bunları da partisinin internet sayfasında yayınladı.

 

gocmen-siyasetcafe-002.jpg

 

Gece 12:40'da bölgeye gelen Yannis Lagos, milislerle devriye gezerek "yasa dışı binlerce cihatçı" olarak tanımladığı binlerce göçmenin, Yunan yetkililere teslim edilmesi için bölgede bulunduğunu kaydetti.

Lagos bir radyoya verdiği demeçte ise "Milisler arasında kararlı ve eşi benzeri olmayan bir atmosferin olduğunu" belirterek tüm Yunanlıları sınırda devriye gezmeye davet etti.

Sınırdaki Yunan polisine destek çağrısı yapan Lagos, mülteci avlayan milislerin karakterini gerçek Yunan olarak tanımladı. Atina basınınca yayınlanan bir videoda ise kamuflajlı ve silahlı Yunan askerlerinin papazlar tarafından silahlarının kutsandığı görüldü. Dini seremoni görüntülerinde papazlar dua ederken, sınıra gitmeye hazırlanan askerler ise ıstavroz çıkarıyor.

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.