Türk iş adamına sokak ortasında silahlı infaz

Türk iş adamına sokak ortasında silahlı infaz

Hollanda'nın Kuzey Brabant bölgesinde yer alan Oss şehrinde yaşayan Hakan Zatsan (43), evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ruwaard semtinde meydana gelen olayda, Hakan Zatsan bina önündeki otoparkta bulunduğu sırada yanına gelen silahlı bir kişinin saldırısına uğradı. Polisin, katil zanlısı olarak aradığı ve evine baskın yaptığı Zatsan'ın eski iş ortağının, intihar teşebbüsünde bulunduğu ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Silah sesini duyup olay yerine koşanlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yapılan ilk incelemede Zatsan'ın hayatını kaybettiği ve vücuduna 4 kurşunun isabet etmiş olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği bölgeyi emniyet şeridi ile çevirdi. Polisler, görgü tanıklarının ve komşularının da ifadesine başvurdu. Komşuları, evli ve 2 çocuk babası olan Hakan Zatsan'ın iyi diyalogları olan; yardımsever bir insan olduğunu; aldıkları ölüm haberi ile çok üzüldüklerini söyledi.

ŞÜPHELİ ESKİ İŞ ORTAĞI, İNTİHAR TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDU

Hollanda basını, Hakan Zatsan'ın katil zanlısı olarak polisin eski iş ortağının peşine düştüğünü; Hollandalı olan şüphelinin Molenweg'deki evine baskın düzenlediğini; zanlının intihar teşebbüsünde bulunduğunu yazdı. Yerel basın zanlının, yaralı olarak Nijmegen'deki hastaneye kaldırıldığını ve sağlık durumunun kritik olduğunu yazdı.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.