Türk şarkıcı, La Casa Del Papel’in sesi ile instagramda buluşacak

Türk şarkıcı, La Casa Del Papel’in sesi ile instagramda buluşacak

Türk şarkıcı Barbaros, Instagram'dan yapacağı canlı yayınlarda dünyaca ünlü isimleri ağırlayacak. Genç şarkıcı ilk yayınını La Casa De Papel’in 4.sezonunun yayınlanacağı 3 Nisan Cuma akşamı dizinin şarkısını seslendiren Cecilia Krull ile gerçekleştirecek.

Merakla beklenen dizinin en az kendisi kadar izleyicileri kendine bağlayan şarkısı My Life is Going On’a hayat veren; daha önce ülkemizde verdiği konserlerde Türkiye’deki hayranlarından yoğun ilgi gören, şarkıcı ve besteci Cecilia Krull, Barbaros ile birlikte instagramda canlı yayın yapacak

Türk sanatçı, birkaç gün önce “Losing My Mind “adlı yeni şarkısını da dinleyicilerle buluşturan Cecilia Krull’u evine davet eder gibi Instagram sayfasında ağırlayarak, doğal sohbetler eşliğinde keyifli şarkılar seslendirecek.

 

Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros sözü müziği Barış Manço’ya ait olan ‘Evelallah’ ve de 90’ların unutulmaz şarkılarından sözleri Soner Arıca’ya, müziği Soner Arıca ve Sezgin Gezgin’e ait olan “Derbeder” i yeniden yorumladı. Yaz aylarında yayınlanacak bu 2 şarkının ardından Barbaros yabancı bir şarkıyı da sevenleriyle buluşturacak.

 

Instagram canlı yayını @barbarosb instagram hesabında gerçekleşecek.

 

siyasetcafe.com

KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.