Türk sporcular Yunan adasında mahsur kaldı

Türk sporcular Yunan adasında mahsur kaldı

Bin 500 Türk sporcunun Yunanistan’ın Leros Adası’nda mahsur kaldığı öğrenildi. The Bodrum Cup Yelken Yarışları'na katılan öğrencilerin mahsur kaldığı kaydedildi. İşte ayrıntılar;

Yelken yarışları için Bodrum'dan Yunanistan'ın Leros Adası'na giden bin 500 kişilik Türk spor kafilesini taşıyan 120 tekne fırtına nedeniyle adada mahsur kaldı.

ŞİDDETLİ FIRTINA ENGEL OLDU

Bodrum'a akşam saatlerinde dönecek olan yarışmacıların fırtınanın 90 km hıza ulaşması nedeniyle Leros Adası'ndan hareket edemediği öğrenildi. 120 yelkenli teknenin katıldığı bin 500 yarışmacının bulunduğu Bodrum Cup Yelken Yarışları bir gün ertelendi. Teknelerle Leros Limanı'na yanaşan yarışmacıların gün boyu eğlenceli vakit geçirdikleri öğrenildi. Bir gün daha Leros'ta konaklayan teknelerin yarın Leros - Gümüşlük, daha sonra da Gümüşlük - Bodrum etabını tamamlayacakları aktarıldı.

1500 KİŞİLİK KAFİLE MAHSUR KALDI

The Bodrum Cup'un kurucu Başkanı Erman Aras, Leros Adası'nda kaldıklarını ifade ederek, "Yarışların 3'üncü ayağı Leros - Datça, Körmele etabı rüzgar nedeniyle yapılamadı. 60 mil hızla esen rüzgar (90 km hız) şiddeti nedeniyle yarışmacılar şehrin tadını çıkardılar. Sabah saat 10.00'da Leros - Gümüşlük etabı yapılacak" dedi.

Fırtına nedeniyle yarışın Leros ile Datça-Körmen, Körmen ile Bodrum Kissebükü ve son gün de Kissebükü-Bodrum arasında yarışlar iptal edildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.