Türkiye Kupası’nda büyük sürpriz!

Türkiye Kupası’nda büyük sürpriz!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesi büyük bir sürprize sahne oldu. Normal süresi 0-0 biten maçta TFF 2. Lig ekibi Eyüpspor uzatmalarda attığı golle Konyaspor’u mağlup etti. Aykut Kocaman,  “Hayatta her şeyin bir bedeli var”dedi

Türkiye Kupası’nda Konyaspor 4.turda TFF 2. Lig ekibi Eyüpspor’a normal süresi 0-0 biten maçın uzatma dakikalarında yediği golle mağlup oldu. Harun Özcan’ın 103.dakikada attığı golle Konyaspor’u saf dışı bırakan Eyüpspor büyük bir sürprize imza atarak adını bir üst tura yazdırdı.

Maç sonrası konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eyüpspor karşısında tur adına hiçbir çaba gösteremediklerini altını çizerek, bu mağlubiyetin bedelini ya futbolcular ya da antrenörün bir şekilde ödemesi gerektiğini ifade etti. Kocaman,  “Hayatta her şeyin bir bedeli var” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor penaltılarla turladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında TFF 2. Lig ekibi Niğde Anadolu FK ile Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor karşı karşıya geldi. Konuk ekip Antalyaspor maçta sayısız gol pozisyonuna girdi ancak maçta 90. dakikadan ve uzatmalardan gol sesi çıkmadı. Ev sahibi ekibin 18 yaşındaki kalecisi Muhammet Taha Kahraman'ın kurtarışlarıyla damga vurduğu maç 0-0 sona erdi. Penaltılara geçilen karşılaşmada gülen taraf, rakibine 3-2 üstünlük sağlayan Antalyaspor oldu. Antalyaspor böylelikle Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tura yükseldi.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.