Türkiye Kupası’nda çeyrek final ilk maçları sona eriyor! Akhisarspor – Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

Türkiye Kupası’nda çeyrek final ilk maçları sona eriyor! Akhisarspor – Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ilk maçları bugün oynanacak Kasımpaşa - Akhisarspor maçı ile sona erecek. Peki futbolseverlerin merakla beklediği Akhisarspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ilk maçları bugün oynanacak Akhisarspor – Kasımpaşa maçı ile sona eriyor. Süper Lig’de küme düşme hattında yer alan Akhisarspor ile son haftalarda orta sıralara doğru gerileyen Kasımpaşa’nın karşılaşacağı maçı hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı bu hafta başladı. Bu maçlarda Trabzonspor – Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalırken, Galatasaray, Hatayspor’u 2-0, Yeni Malatyaspor da Göztepe’yi 1-0 ile geçti. Kupa’da ilk maçlar bu akşam oynanacak Akhisarspor – Kasımpaşa maçı ile sona erecek. 

AKHİSARSPOR - KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA?

7 Şubat Perşembe günü saat 20:30’da başlayacak olan Akhisarspor – Kasımpaşa maçı A2 TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

AKHİSARSPOR'DA 4 EKSİK

Kritik maç öncesi Kasımpaşa’da herhangi bir eksik bulunmazken, Akhisarspor’da Eray, Mustafa, Dany ve Bilal bu maçta forma giyemeyecekler.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.