Türkiye'nin en büyük partisi biziz

Türkiye'nin en büyük partisi biziz

Seçimlerde çok büyük oy patlaması yapacaklarını dile getiren Doğu Perinçek'ten tartışılacak açıklamalar...

Türkiye'deki tüm sınıfları kucaklayan bir programa sahip olduklarını dile getiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, beş milyon oy alıp barajı geçmeyi hedefliyoruz. Bazı anketlerde oylarımızın yükseldiği görülüyor, açıklamasında bulundu. 

 

Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a konuşan Perinçek, "Girdiğiniz her seçimde binde ile ifade edilen oranlarda oy alıyorsunuz ama sizin hiç moraliniz bozulmuyor. Bunu nasıl başarıyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı: 
 
"ABD, Türkiye'yi bölmek için bir operasyon yaptığında Türk Silahlı Kuvvetleri ile Vatan Partisi'ne yöneliyor. Demek ki Türkiye'nin en büyük partisi biziz."
 
Perinçek, röportajın devamında ise şu sorulara cevap verdi: 
 
Oy önemli değil mi?
 
DOĞU PERİNÇEK: Oyu önemsiz görmüyoruz ama küresel merkezlerden bakıldığında milletin bütünlüğünü ve Atatürkçülüğü savunan bir parti olarak görülüyor ve hedef alınıyoruz. Demek ki uluslararası çapta varlığı hesaba katılan güçlü bir partiyiz. Yüzde 10 barajı bizim gibi partiler için getirildi. Baraj olmasa bizim alacağımız oyu kimse tahmin edemez.

Seçim gecesi sonuçlar ortaya çıktığında siz ne yapıyorsunuz? Bir çöküş yaşamıyor musunuz?
 
DOĞU PERİNÇEK: Üzüntü duymamak elde değil. Ama kendimize güvenle ve metanetle karşılıyoruz. Hedeflerimize inanıyoruz. "Bu aşılacak diyoruz" yani.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.