Tuvana Türkay küvette çırılçıplak poz paylaştı!

Tuvana Türkay küvette çırılçıplak poz paylaştı!

Paylaştığı cesur pozlarla adından bahsettiren Tuvana Türkay, bu kez küvette çıplak pozlarını paylaştı. "Yasak Elma" dizisinin başarılı oyuncusu Türkay'ın pozları da klibi kadar ilgi çekti.

Yasak Elma dizisinin Leyla'sı Tuvana Türkay, çıplak küvet görüntüleri ile klibinden çok konuşuldu.

Türkay'ın klibindeki küvet sahneleri sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı küvet görüntüleri hatırlandı. Yasak Elma dizisinde Leyla karakterine hayat veren Tuvana Türkay, sesiyle de etkileyici olabileceğini ‘’Yalan De’’ isimle single’ı ile kanıtlamayı başardı.

Yeni tekli çalışmasıyla hayranlarının beğenisini kazanan Türkay’a sosyal medyadan övgü dolu mesajlar yağdı. Söz konusu şarkının klibinde ünlü oyuncunun banyo sahneleri büyük bir yankı uyandırdı.

Kısa süre önce sosyal medya hesabından banyo yaptığı anlardan bir fotoğraf karesi paylaşan ünlü şarkıcı ‘’Yalan De’’ klibine atıfta bulunduğunu göstermiş oldu. Ünlü oyuncu söz konusu banyo paylaşımıyla klibinin mesajını vermiş fakat hiçbir takipçi bunu anlayamamıştı.

Sosyal medyada küvetteki çıplak paylaşımlarıyla da öne çıkan Türkay, yalnızca güzelliğiyle değil sesiyle de hayranlarından tam not almayı başardı.

 

 

tuvana-4.JPG

 

 

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

 

Tuvana Türkay 1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etmiştir.

2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır. 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırmıştır.

Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan "Ara Ne Olursun" isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "Tuana" şarkısını coverlamıştır. Ayrıca şarkı sözü ve beste de yapmaktadır.

Türkay şimdilerde "Yasak Elma" dizisinde "Leyla" karakterini başarı ile canlandırıyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.