Üç dev isim ‘Ramo’da

Üç dev isim ‘Ramo’da

Show TV’nin yeni dizisi ‘Ramo’ bir yandan seyirci ile bir araya gelmek için gün sayarken bir yandan da muhteşem oyuncu kadrosu ile şimdiden çok konuşuluyor. Bu diziyle İdil Fırat, İlker Aksum ve Yiğit Özşener de ekranda sevenleri ile yeniden buluşacak.

14 Ocak Salı günü ilk bölümüyle yayınlanacak çekimleri Adana’da gerçekleşen dizide İdil Fırat ailede sözü geçen, güçlü bir kadın olan Ramo’nun halası ‘Fidan Kaya’ karakteriyle karşımıza çıkacak. İlker Aksum ise Ramo’nun en büyük destekçisi olan ağabeyi ‘Hasan Kaya’yı canlandıracak. Dizinin farklı karakterlerinden birine ‘Yavuz’a hayat verecek olan Yiğit Özşener ise Ramo ve Fidan’la kurduğu ilişki ile hikayede çokkilit bir rol oynayacak.

 

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizisin kadrosunda ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım’ın yanı sıra Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncular birlikte yer alıyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.