UEFA'dan FLAŞ Fenerbahçe ve Trabzonspor açıklaması

UEFA'dan FLAŞ Fenerbahçe ve Trabzonspor açıklaması

Son Dakika… UEFA, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar;

UEFA resmi internet sitesinden FFP ile ilgili olarak bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada UEFA'nın yakın markajı altında bulunan Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 2017-2018 sezonunda kısmen kurallara uyulduğu ifade edildi.

Uzun süredir UEFA'nın şartları dolayısıyla gözetim altında bulunan Fenerbahçe ile Trabzonspor hakkında da resmi siteden açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada; Fenerbahçe ve Trabzonspor, 2017-18 sezonu için UEFA'nın belirlediği finansal hedefleri kısmen yerine getirebildiler.

Bu nedenle iki takımın da transfer kısıtlamaları, listeye katabilecekleri oyuncu sınırlamaları ve maddi önlemleri 2018-19 sezonunda da devam edecek. Kulüpler ek bir finansal destek elde etmeleri durumunda belirtildiği şekilde anlaşma sona erecektir.

Trabzonspor'un denetimi 2018-19 sezonunda da sürecekken Fenerbahçe'nin denetimi 2019-20 sezonu dahil olmak üzere devam edecek.

2018-2019 yılında UEFA, 8 kulübü FFP kapsamında gözetimn altına aldı ve bunlardan 4'ü Türk takımı olması dikkatlerden kaçmadı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.