UEFA'dan Galatasaray'a açıklaması! FFP güncellemesi

UEFA'dan Galatasaray'a açıklaması! FFP güncellemesi

UEFA, Galatasaray'ın 2019-2020 yılında yükümlülüklerini yerine getirdiğini duyurdu. Başakşehir'in ise kâr-zarar başa baş şartına uymadığını belirten UEFA, turuncu-lacivertlilerle 4 senelik yeni bir anlaşma imzaladı.

UEFA'dan Galatasaray'a müjde... Avrupa futbolunun patronu, Galatasaray'ın 2019/2020 sezonunda yükümlülüklerini yerine getirdiğini açıkladı. UEFA, aynı zamanda, Başakşehir'in kâr-zarar başa baş şartına uymadığını belirterek turuncu-lacivertlilerle 4 senelik yeni bir anlaşma imzaladı.

 

GALATASARAY UYUM ŞARTLARINA TABİ!

2019/2020 regülasyon şartlarına uyan sarı-kırmızılılar, 2020/21 sezonunda da UEFA tarafından gözetim altında tutulacak ve uyum şartlarına tabi olacak.

Galatasaray'la birlikte İstanbul Başakşehir, FK Kairat Almata, Maccabi Tel Aviv FC, LOSC Lille, FC Porto ve Wolverhampton Wanderers da regülasyon kurallarına uymak zorunda olan diğer kulüpler.

Başakşehir'den açıklama:

"UEFA ile Kulübümüz arasında yapılan anlaşma neticesinde Kulübümüz 2023/24 inceleme döneminde denk hesap kuralına uymuş olacağını taahhüt etmekte olup, UEFA gelirlerinden 300.000 euro kesilmesine uygunluk vermiştir."

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.