Ufukta Çağatay Ulusoy göründü!

Ufukta Çağatay Ulusoy göründü!

Star’da yayınlanmaya başlayan yeni dizi ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölüm tanıtımının sürprizi, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy oldu. Yakışıklı oyuncu, dizinin üçüncü bölümünde kendi kimliğiyle rol alacak.

Oyuncuların ve menajerlerin hayatlarını gerçekçi ama bir o kadar da eğlenceli bir dille anlatan Star’ın dizisi ‘Menajerimi Ara’ her bölüm sürpriz bir ünlü ismi konuk ediyor. Dizinin üçüncü bölüm sürprizi ise Çağatay Ulusoy oldu. İkinci bölümün hemen ardından gelen yeni tanıtımda gözlerden uzak bir hayat sürmeye çalışan Ulusoy’un dizideki hikayesi ve anlattıkları çok konuşulacak.  

 

ÇOK KONUŞULACAK İMAJ

Üçüncü bölüm tanıtımının sonunda ekrana gelen Çağatay Ulusoy, dizinin yeni bölümünde özel bir sahne ile ekrana gelecek. Senaryo gereği; Fransız ortaklı bir filme başlama eşiğindeyken kendini inzivaya çekilen ve kendisini yerini kimsenin bilmediği kulübesine kapatacak olan ünlü oyuncunun yeni imajı da çok konuşulacak.

 

Ulusoy’un bu durumu, menajeri Feris’e (Canan Ergüder) ve asistanı Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) zor anlar yaşatacak. Ortadan kaybolan ve bir türlü ulaşılamayan ünlü ismi bulmak için Dicle’nin verdiği çabaları izleyeceğimiz bölümde Çağatay Ulusoy, şöhrete bir anda kavuşan Barış’a (Deniz Can Aktaş) içinde bulunduğu sektörle ilgili altın niteliğinde tavsiyeler verecek.

 

Heyecan dolu ikinci bölümünün ardından yayınlanan yeni tanıtımda Barış’ın karıştığı aksiyonlar, Kıraç’ın (Barış Falay) aile değerlerini sorguladığı anlar seyirciye duygusal ve heyecanlı anlar yaşatacak. Jülide’nin (Nazlı Senem Ünal) hikayesi ise menajerlerin radarına girmeye çalışan her oyucunun rehberi olacak.  

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.