'Uğur Akkuş sokak ortasında eşi Ebru Şallı'yı dövdü' iddiası

'Uğur Akkuş sokak ortasında eşi Ebru Şallı'yı dövdü' iddiası

Son dönemde evliliklerinde kriz çıktığı ve boşanacakları iddia edilen, Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti trafikte kavga etti. İddiaya göre Uğur Akkuş, Ebru Şallı'yı sokak ortasında darp etti.

İki yıl aşk yaşadıktan sonra 2019 yılının Eylül ayında Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturan eski manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı (45) ile iş insanı Uğur Akkuş'un (41) boşanma kararı aldıkları konuşulurken çift başka bir haberle gündeme geldi.

Şallı ile Akkuş’un, Emirgan’da seyir halindeki araçta tartıştıkları ve ünlü modelin fiziksel şiddet gördüğü iddia edildi. Çiftten gelen şiddet haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

TRAFİKTE TARTIŞMA YAŞADILAR


Dolandırıcılık iddialarıyla gündemde olan Uğur Akkuş ile eşi Ebru Şallı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarıp, fotoğraf karelerini de silmişlerdi. Ebru Şallı, sosyal medya hesabından 'Akkuş' soyadını kaldırmıştı. İkilinin bu hamlesi ise boşanma iddialarını güçlendirmişti. İddiaların ardından el ele görüntülenen ve evlilikleri süren Ebru Şallı ile Uğur Akkuş arasında geçtiğimiz günlerde tatsız bir olay yaşandı. Ünlü çiftin Emirgan’da trafikte seyir halindeyken başlayan tartışmasının, fiziksel şiddete dönüştüğü öğrenildi.

 

UĞUR AKKUŞ, EBRU ŞALLI'YI DARP ETTİ


Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Üç yıllık eşini darbettiği sırada yan araçtaki çiftin otomobilin önünü keserek müdahale etmesiyle araçtan kurtarılan 45 yaşındaki Ebru Şallı, ağlama krizi geçirdi.

 

EBRU ŞALLI EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI


Olay yerinden hızla uzaklaşan Akkuş, sinirli tavırlarıyla dikkat çekti. ünlü modeli bir mekana götüren vatandaşlar, ambulans çağırdı. Sağlık kontrolü yapılırken mekana polis memurları çağrıldı. İfadesi alınan Şallı’nın “Şikayetçi değilim. O benim kocam” dediği öğrenildi. Şallı, taksiye binerek Emirgan’dan ayrıldı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.