Ukraynalı iki asker cephede evlendi

Ukraynalı iki asker cephede evlendi

Rusya'nın işgali altında olan Ukrayna'da iki asker, evlenme kararı aldı. Nikaha birlik komutanı ile bir papaz şahitlik etti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali karşılıklı çatışmalarla devam ediyor. Her gün onlarca asker ile beraber kadını, yaşlısı ve çocuğu da yaşamını yitiriyor.

Savaşın tüm acımasızlığına rağmen Ukrayna'da ülkesini savunan askerlerden güzel haberler de geliyor.

Ukrayna'da Rusya'nın saldırılarına karşılık aynı cephede savaşan iki asker birbirine aşık oldu. Asker gelin ve damat savaş devam ederken evlenme kararı aldı.

Birbirlerine aşık olan iki asker, durumu önce cephedeki birlik komutanlarına bildirdi. Birlik komutanı da, bu başvuruyu genel komutanlığa iletti. Kısa sürede gelen olumlu haberle iki askerin nikahına izin çıktı.

Ukraynalı askerlerin isimlerinin belirtilmediği nikaha birlik komutanı ile bir papaz şahitlik etti.

 

"ZAFER GÜNÜ TÜM AKRABA VE DOSTLAR BİR ARAYA GETİRECEĞİZ!"


Güvenlik gerekçesiyle adı açıklanmayan gelin, cephede bombalar ve mermiler altında evlendikten sonra nikah fotoğraflarını yakın çevresine yollayarak, "Duygulara boğulmuş durumdayım. Düğünün planlandığı gibi gitmediğini biliyorum ama bir ömür boyu hatırlanacak. Ve kazandığımız zaman, zaferi ve düğünü kutlamak için tüm akrabaları ve dostları bir araya getireceğiz." notuyla paylaştı.

Öte yandan Ukrayna'da Rusya Federasyonu'nun saldırısından sonra, 4 bin çiftin evlendiği öğrenildi. Yine savaş sürecinde de, 4 bin 300 bebeğin dünyaya geldiği ortaya çıktı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.