Ülkeyi ayağa kaldıran olay! Futbol koçu çok sayıda çocuğu istismar etmiş

Ülkeyi ayağa kaldıran olay! Futbol koçu çok sayıda çocuğu istismar etmiş

ABD'de yaşanan olay ülke gündemine bomba gibi düştü. Tennessee eyaletinde bir futbol takımı koçunun çok sayıda çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

SİYASETCAFE.COM'U THREADS'TE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

ABD'nin Tennessee eyaletinde polis yetkilileri, bir futbol takımının koçunun restoranda unuttuğu telefonda çocuklara cinsel istismarda bulunduğunu gösteren videolar bulduklarını bildirdi. Şüpheli gözaltına alınırken, ek suçlamalar tamamlanana kadar gözaltında kalacağı ifade edildi.

 

ONLARCA UYGUNSUZ VİDEO BULUNDU

 

CNN'in haberine göre, Camilo Hurtado Campos, cep telefonunu bir restoranda unuttuktan sonra restoran çalışanları telefonun sahibine ulaşabilmek için cihazı inceledi. Çalışanlar, Campos'un telefonunda "onlarca uygunsuz video ve çocuk fotoğrafı" görmelerinin ardından polise haber verdi.

 

İSTİSMARDA BULUNDUĞU TESPİT EDİLDİ

 

Polis yetkilileri yapılan incelemeler sonucunda 63 yaşındaki Campos'un "9-17 yaş aralığındaki bilinçsiz çocuklara cinsel istismarda bulunduğunun" tespit edildiğini aktardı.

 

EK SUÇLAMALAR TAMAMLANANA KADAR GÖZALTINDA KALACAK

 

Campos'un reşit olmayan çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındığı, ek suçlamalar tamamlanana kadar gözaltında kalacağı kaydedildi. İlk belirlemelere göre istismara uğradığı düşünülen 10 çocuğun bu eylemin farkında olamayabilecekleri belirtildi.

 

KEFALETİ 525 BİN DOLAR OLARAK BELİRLENDİ

 

Polisin, kurbanların kimliklerini belirlemeye çalıştığı ve Campos'un kefaletinin 525 bin dolar olarak belirlendiği ifade edildi. Campos'un okullara ait oyun sahalarını dolaşarak buradaki çocukları takımına aldığı ve güvenlerini kazandıktan sonra evine davet ettiği düşünülüyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.