Ülkeyi ayağa kaldıran skandal 23 çocuğa 10 yıl tecavüz ettiler

Ülkeyi ayağa kaldıran skandal 23 çocuğa 10 yıl tecavüz ettiler

Yaşları 33 ila 46 yaşlarında olan üç kişi 23 çocuğa 10 yıl boyunca yüzlerce kez tecavüz ettiği ortaya çıktı. Aralarında birisinin 7 yaşındaki süt kızının da olduğu sapıklık olayı ülkeyi ayağa kaldırdı. 

Almanya'da 3 kişinin 23 çocuğa 10 yıl boyunca yüzlerce kez tecavüz ettiği ortaya çıktı. Korkunç olayın baş şüphelisi olarak açıklanan 56 yaşındaki Andreas V. geçtiğimiz aralık ayında tutuklanmıştı.

İddia edilen tecavüz vakaları ile ilişkili olduğu tespit edilen 33 ve 46 yaşındaki diğer iki kişi için de tutuklama kararı verildi. Tutuklanan üç kişi, 10 yıl boyunca yaşları 4 ila 13 arasında değişen 23 çocuğa yüzlerce defa tecavüz etmekle suçlanıyor. 

SAPIKLAR ÇOCUK P*RNOSU İLE BAĞLANTILI

Avrupa’nın her türlü sapkınlıkta olduğu gibi çocuk p*rnosunda gelinen noktayı gösteren olaylardan bir tanesi daha ortaya çıktı. Alman polisi tutuklanan şahısların internetin karanlık yüzü olarak bilinen Dark Web'te dağıttıkları 13 bin civarında çocuk p*rnosu videosuna da el koydu.

tecavuz-skandal-siyasetcafe.jpeg

Tecavüz vakaları için ilk ihbarın 2016 yılında yapıldığı fakat ihbarın ciddiye alınmadığı bildirildi. Baş şüpheli olarak açıklanan Andreas V.'nin 30 yıl önce karavanların park ettiği kamp alanına yerleştiği, aralarında 7 yaşındaki süt kızı da olan 23 çocuğa defalarca tecavüz ettiği belirtildi.

SAPIK SUÇLAMALARI KABUL ETTİ

Polis, Andreas V.'nin daha sonra tutuklanan 33 yaşındaki şahıs ile tanıştığını ve şahsın, Andreas V.'ye tecavüz vakaları için yardım etmeye başladığını açıkladı. İkili daha sonra tutuklanan 46 yaşındaki şahısla Dark Web üzerinden iletişime geçti ve 14 terabaytlık çocuk p*rnosu videoları 46 yaşındaki şahsa bu kanal aracılığıyla satıldı. 46 yaşındaki şahıs suçlamaları kabul etti.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.