Ülkü Ocakları'ndan Akşener'e "haydut" tepkisi; "Ses çıkaramayanlar şerefsizdir"

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Ülkü Ocaklarından Aziz Sancarlar yetişir, Fırat Yılmaz Çakıroğlu yetişir. Alparslan Türkeşler yetişir ve Devlet Bahçeliler yetişir. Bizler bilimin ışığında imanlı, ihlaslı Türk gençleri yetiştiriyoruz dedi

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında konuşmalar yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, "Bir kendini bilmez bu kutsal davaya, bu kutsal mekana, Hoca Ahmet Yesevi’nin ruhunu taşıyan, onun ateşinin yandığı Ülkü Ocaklarına haydut benzetmesi yaptı. O kendini bilmez, partisiyle PKK arasına bir mesafe koyamadı.

 

Selahattin Demirtaş’a özgürlük diye bağırdı sonra HDP barajı aşıyor dedi; HDP’yi Kürtler’in siyasi temsilcisi olarak nitelendirdi daha sonra da Ülkü Ocaklarına haydut nitelendirmesi yaptı. Eğer haydut arıyorsa, kendi elinden tuttuklarına baksın, kendi siyasi ortaklarına baksın. Bir tane HDP milletvekili çıktı dedi ki, o koltuklarda bizim sayemizde oturuyorsunuz. Tek bir laf edemedi, kendisinin Ülkü Ocaklarından yetiştiğini ifade edenlerin ses çıkarmaması da alçaklıktır, şerefsizliktir. Ülkü Ocaklarından haydut çıkmaz. Ülkü Ocaklarından adam gibi adamlar çıkar. Dünün Enver’i, Atatürk’ü, Kuşçubaşı Eşref’i, Abdülhamit’i neyse bugün Ülkü Ocaklıları odur. Dünün Bilge Kağan’ı, Tonyukuk’u, Nizam’ül Mülk’ü neyse bugünün Ülkü Ocaklıları odur. Ülkü Ocaklarından Aziz Sancarlar yetişir, Fırat Yılmaz Çakıroğlu yetişir. Alparslan Türkeşler yetişir ve Devlet Bahçeliler yetişir. Bizler bilimin ışığında imanlı, ihlaslı Türk gençleri yetiştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Siyasetcafe.com

 


 

İzlenme: 763
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar