Ümit Erdim sosyal medya vampirlerine isyan etti; "Ya hastalıklıysam?"

Ümit Erdim sosyal medya vampirlerine isyan etti; "Ya hastalıklıysam?"

Türkiye'nin Hayat Bilgisi dizisi ile tanıyıp sevdiği Ümit Erdim'in verdiği kilolar sosyal medyadaki ruhsal vampirlerin gündemi oldu. Erdim'i acımasızca eleştiren bazı kullanıcılar " Hastalıklı gibi görünüyorsun" dedi.


Ünlülerin fotoğrafları altına, küfür hakaret ve eleştiri yağdıran sosyal medya kullanıcıları yine iş başındaydı. 

Seda Erdim ile mutlu bir evlilik sürdüren, bebekleri 'Ses' geçtiğimiz sene dünyaya gelen Ümit Erdim, mide küçültme ameliyatı olarak 69 kiloya düşmüştü. Ünlü oyuncu, kilo vermesinin ardından bir takipçisinin "Keşke bu kadar zayıflamasaydın. Hastalıklı gibi görünüyorsun" yorumuna yanıt verdi.


'Hayat Bilgisi', 'Gönül' ve 'Selena' gibi dizilerde rol alan Ümit Erdim'in kilolarıyla başı dertteydi. Mide küçültme ameliyatı olan oyuncu, 69 kiloya düşmüştü.

 

"YA HASTALIKLIYSAM?"


Erdim'in kilo vermesinin ardından bir takipçisi, "Keşke bu kadar zayıflamasaydın. Hastalıklı gibi görünüyorsun" yorumunu yaptı. Takipçisine yanıt veren oyuncu, "Ya hastalıklıysam? Şu anda nasıl bir kalp kırıklığı ve üzüntüye sebep olduğunu hayal edebilir misin? Gerçekten çeşit çeşit yüzlerce hastalıkla mücadele eden bu kadar insan varken bu cümleler böylesine kolay çıkmasın elinizden, ağzınızdan. Azıcık sakin olun" ifadelerini kullandı.

umit-002.jpg

Siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.