Ümit Özat ifade verdi: İşte paylaşımları!

Ümit Özat ifade verdi: İşte paylaşımları!

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, FETÖ’nün futbol yapılanması soruşturması kapsamında tanık olarak ifade verdi.

Özat, bir televizyon programında “Savcılar çağırsın sorsunlar, anlatırım ben her şeyi” ifadelerini kullanmıştı. Savcılık tarafından tanık sıfatıyla ifadeye çağrılan Özat, dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne giderek ifade verdi.

Özat Twitter hesabından “Devletimizin davetine icabet ederek İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü’ne giderek FETÖ ile ilgili bildiklerimi anlattım” açıklamasında bulundu.

Özat'ın twitter'inde konuyla ilgili yazdıkları şöyle:

"Bugün devletimizin davetine icabet ederek İstanbul emniyeti organize Şube müdürlüğüne giderek feto ile ilgili bildiklerimi anlattım  Bunu bir vatandaşlık görevi olarak görüyor futbol ve spor camiasında bu hain örgütü ile ilgili bildikleri olanların da bu vatandaşlık görevini yapmaya davet ediyorum. Allah devlet büyüklerimize bu feto denen Kahpelerle mücadelede güç kuvvet versin. 20 yıl önce olanlar tekrardan yaşanmaya başladı tarih tekerrür ediyor lütfen DİKKAT!!!"

umitozat-min.jpg

Ümit Özat bir hafta önce de, Fenerbahçe taraftarı futbol yorumcusu olarak tanınan Emre Bol adlı gazetecinin 2011'de yazdığı "twit"i paylaşarak FETÖCÜ olduğunu ima etmişti:

umit2-min.jpg

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.