Ünlü fenomen Ukrayna'yı işgali reddeden her Rus askeriyle cins*l ilişki sözü verdi

Ünlü fenomen Ukrayna'yı işgali reddeden her Rus askeriyle cins*l ilişki sözü verdi

Ünlü fenomen Lilly Summers, Ukrayna’yı işgal etmeyi reddeden tüm Rus askerleriyle cins*l ilişkiyi içeren bir fiyat rehberi paylaştı.

Bir OnlyF*ns modeli, Vladimir Putin’in emirlerine karşı gelen ve Ukrayna’yı işgal etmeyi reddeden her Rus askeriyle cins*l ilişkiye gireceğine yönelik bir paylaşım yaptı.

Lilly Summers adıyla da anılan Twitter kullanıcısı Bad Kitty ismiyle paylaşımlar yapan model, geçen hafta Rusya-Ukrayna arasında savaş patlak verdiğinden beri ağzı açık bırakan birkaç tweet attı.

Sosyal medya biyografisinde "sadece eğlenmeye çalışıyorum" ve "Dünyada başarılı olmaya çalışan bir kız..." yazan yetişkin yıldız, Putin'in Ukrayna'yı işgaline cevaben cesur bir açıklama yaptı.

 

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

 

Savaş karşıtı olduğunu dile getiren Summers sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Vladimir Putin'e karşı silahlarını bırakan ve Ukrayna'ya karşı saldırganlığı durduran her Rus askeriyle şahsen s*ks yapacağım." ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullanıcıların şaşkınlık içinde takip ettiği Summer, fiyat listesini de açıkladı. “Savaş için yeni fiyat rehberi. Yaşasın Ukrayna” notunu ekleyen Summers, sosyal medya kullanıcılarının desteğiyle karşılaştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.