Ünlü Futbolcuya 5 Yıl Hapis Şoku!

Ünlü Futbolcuya 5 Yıl Hapis Şoku!

Şarkıcı Berkay ile kavga edip, Berkay'ı darp eden Ünlü futbolcu Arda Turan hapse girebilir.İşte detaylar;

Ünlü futbolcu Arda Turan önceki gece aralarında Burak Yılmaz’ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan’daki Gizli Kalsın adlı bara eğlenmeye gitti.

İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Ünlü futbolcu Berkay'ın dışarıya çıktığı bir anda karısı Özlem Şahin'in yanına gelerek kendisini sözlü taciz etti.

Taciz sözlerini duyan Berkay, Turan’a 'Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız' diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay’a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Turan’ın Berkay ile kavga ederek burnunu kırdığı iddiaları üzerine savcılık soruşturma başlattı. Berkay’ın eşinin şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı. Olayı araştıran savcılığın önümüzdeki günlerde Arda Turan’ı ifadeye çağırabileceği öğrenildi. 

İfadeye çağrılacak olan Turan hapis cezasıyla şoke olabilir. Konuyla ilgili Siyasetcafe.com'a değerlendirmelerde bulunan Avukat Rabia Çelik, Arda Turan'ın 2 ile 5 yıla kadar bir ceza alabileceğini belirtti. Çelik, Şarkıcı Berkay'ın darp raporuna göre bu cezanın artabileceğini de ekledi.

siyasetcafe.com

Arda Turan Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

Berkay bir süre şarkı söyleyemeyecek!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan sessizliğini bozdu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.