Ünlü hacker grubundan dünya gündemini sarsacak belgeler! Donald Trump pedofili mi?

Ünlü hacker grubundan dünya gündemini sarsacak belgeler! Donald Trump pedofili mi?

Dünyaca ünlü hacker grubu, ABD Başkanı Donald Trump'ın pedofili olduğunu iddia ettikleri belgeleri paylaştı.

ABD'de polisin George Floyd'u öldürmesinin ardından protesto gösterileri ülke genelinde yayıldı. ABD'nin farklı yerlerinde protesto gösterileri devam ederken, dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous da Minneapolis Polis Teşkilatına (MPD) savaş ilan etti.

Anonymous hem ABD Başkanı Donald Trump hem de İngiliz Kraliyet ailesi hakkında dünya gündemini sarsacak belgeler paylaştı.

Ünlü hacker grubu, pedofili sebebiyle tutuklandıktan sonra hapishanede şüpheli bir biçimde intihar ettiği anlaşılan sapkın milyarder Jeffrey Epstein'a ait olduğu öne sürülen "küçük kara kitap" adında bir tür vizite defteri yayınladı.

 

TRUMP PEDOFİLİ Mİ?

 

Defterde pek çok ismin yanı sıra en çok dikkat çeken isim ABD Başkanı Donald Trump ve trump ailesinin diğer üyeleri.

Anonymous'un iddiasına göre, reşit olmayan kızların para karşılığı ünlü isimlerle birlikte olmasına aracılık eden Epstein'ın müşterilerinden biri de ABD Başkanı Donald Trump'tı.

Amerikalı bankacı ve iş adamı Jeffrey Epstein, Florida ve New York'ta küçük çocukları istismar, taciz ve fuhuş suçlamaları nedeniyle 6 Temmuz 2019'da tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

 

CİNAYETİ TRUMP ORGANİZE ETTİ İDDİASI

 

10 Ağustos 2019'da kaldığı tek kişilik hücrede kendisini asarak şüpheli bir şekilde 66 yaşında yaşamına son vermişti. Ancak iddialara göre Epstein intihar etmedi, öldürüldü. Hatta Epstein cinayetini Trump organize etti.

Anonymous'un paylaşımlarında ise bu iddialarını destekleyecek belgeler bulunmuyor.

Jeffrey Epstein ve Trump'ın tanıştığı biliniyordu. Ancak Epstein'le ilgili gerçekler ortaya çıktığında Trump tartıştıklarını ve 10 yıldan fazla bir süredir görüşmediklerini söylemişti. Anonymous tarafından yayınlanan listede Trump'ın kardeşi Robert, kızı Ivanka ve eski karısı Ivana'nın adları geçiyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.