Ünlü oyuncu kendiyle dalga geçti

Ünlü oyuncu kendiyle dalga geçti

Kısa zaman önce ikinci kez anne olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafının altına, gazetecilerin yapacağı muhtemel haberi kendisi yazarak beğeni topladı

Ünlülerin doğum kiloları magazin haberlerine konu olurken, oyuncu Bergüzar Korel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kendi haberini yazdı ve sonuna da gazetecilere atıfta bulunarak “Sizleri yormak istemedim” notunu ekledi.
 

berguzar-2-min.jpg


İşte Bergüzar Korel’in eşi Halit Ergenç’le birlikte çıktığı mavi tur sırasında, teknede çekilmiş fotoğraflarının altına yazdığı ‘doğum sonrası kilolarını atamadı’ haberi ile gündeme oturdu.

 

Korel, gazetecilerin diliyle haberini yazarak takipçileriyle şöyle paylaştı:

 

berguzar-3-min.jpg

 

"Bergüzar Korel bikinili YAKALANDI!
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kilolu haliyle dikkat çekti! 4 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncunun kilolu hali gözlerden kaçmadı. "Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gözlenen Bergüzar Korel’in saklanma çabaları ise işe yaramadı. Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel’in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı.
Çevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini sürdüren Bergüzar Korel’i görenler “eski halinden eser yok” demekten kendilerini alamadılar."

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.