Ünlü oyuncudan eski eşine ensest suçlaması

Ünlü oyuncudan eski eşine ensest suçlaması

Dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, eski eşi Gabriel Aubry ile ilgili çok konuşulacak iddialara imzasını attı. Berry, Aubry'nin ensest bir ilişki yaşadığını ve bu nedenle yılda sadece 3 kez cinsel ilişki yaşadıklarını açıkladı.

Ünlü yıldız Halle Berry, eski kocası Gabriel Aubry hakkında inanılmaz iddialarda bulundu. Bu iddiaların ardından Halle Berry ve Gabriel Aubry'nin mahkeme evrakları gün yüzüne çıktı.

 

 

2011 yılına dayanan belgelere göre Halle Berry, eski kocasını hem ensest ilişki yaşamakla hem de ırkçılıkla suçluyor. 2005 yılında aşk yaşamaya başlayan çiftin kızları Nahla, 2008 yılının mart ayında dünyaya gelmiş; çift 2010 yılında ayrılık kararı almıştı. Nahla şu anda 11 yaşında.

 

 

Eski Bond kızı, 43 yaşındaki Gabriel Aubry'nin ırkçı hakaret kullandığını iddia etti. Yine belgelerde yer alan iddialara göre Halle Berry'nin eski sevgilisi Gabriel Aubry, psikolojik sorunlar yaşıyordu. Depresyon ve sosyal anksiyete yüzünden Gabriel Aubry bazen tedavi görmek zorunda kalıyordu.

 

 

 

Halle Berry'nin en çarpıcı iddiası ise Gabriel Aubry'nin aile üyelerinden biriyle sürdürdüğü ilişki. Güzel oyuncu, bu ilişki yüzünden kendisi ve Aubry'nin cinsel hayatının çok büyük sekteye uğradığını ve bir yıl içinde sadece üç kez ilişkiye girdiklerini ileri sürdü.

 

 

Mahkeme belgelerinde ileri sürüldüğüne göre sekiz kardeşi daha olan Gabriel Aubry, aile üyesiyle girdiği bu ilişkiye yetişme çağında başladı. Ve kimliği belirtilmeyen aile üyesi sonlandırana kadar da bu ilişki devam etti.

 

Aubry'nin avukatları, Berry'nin konu ile ilgisi olmayan olayları dile getirerek gerçekleri çarpıttığını ileri sürüyor. Çiftin davası magazin dünyasında büyük yankı uyandırmış, o dönem ortaya atılan iddialar mahkemenin kapalı yapılmasından dolayı açıklık kazanamamıştı.  Magazin dünyası ensest ilişki ile suçlanan Gabriel Aubry'den açıklama bekliyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.