Ünlü oyuncudan kötü haber! Hastalığını herkesten gizlemiş

Ünlü oyuncudan kötü haber! Hastalığını herkesten gizlemiş

Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın yakın çevresine bile bahsetmediği hastalığı nedeniyle bugün ameliyat masasına yatacağı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Binnur Kaya, ses tellerinde gelişen nodülleri aldırmak için bugün ameliyat masasına yatacak.

Rol aldığı Damdaki Kemancı oyununa ameliyat nedeniyle ara verecek olan Kaya, operasyon sonrası doktor kontrolünde tutulacak.

Kaya'nın hastalığından yakın çevresine bahsetmediği, ameliyat haberini alan sevenlerinin büyük şok yaşadığı ifade edildi. Haberi duyan oyuncu arkadaşları ameliyat sürecinde Kaya'yı yalnız bırakmamak için hastaneye koştu.

BİNNUR KAYA KİMDİR?

1972 yılında Ankara'da doğan Binnur Kaya'nın çocukluğunun da büyük bir kısmı Ankara'da geçmiştir.

1995 yılında Bilkent Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitiren Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı. Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda tanıştığı bir arkadaşının önerisiyle Hülya Avşar Show'da "Asiye" karakteriyle televizyon dünyasına girdi. İlk televizyon dizisi "Kaynanalar" oldu. Daha sonra Engin Günaydın'nın yönettiği "Dış Kapının Mandalları"(1998) adlı dizide rol aldı. İstanbul'a ilk geldiği yıllar ev arkadaşı olan Engin Günaydın ile uzun yıllardır yakın arkadaşlar. 

"Çarli" ve "Baba Evi" gibi televizyon dizilerinde rol aldı. 2000 yılının Ekim ayında "Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?" oyunla BKM Oyuncularına katıldı. 1997'de "Bir Demet Tiyatro", 2003'de "Bekarlar" ve "Bana Bir Şeyhler Oluyor" oyunlarında yer aldı. Aynı yıl Ömer Vargı'nın yönettiği "İnşaat" adlı filmde rol aldı.2004 yılından beri "Yabancı Damat" adlı dizide Nazire karakterini canlandırıyor. Bunların yanı sıra 2005'de Çağan Irmak'ın yönettiği "Babam ve Oğlum", 2006'da "Küçük Kıyamet" ve "Hayatımın Kadınısın" adlı filmlerde rol aldı.

Bir komedi oyuncusu olan Binnur Kaya, duygusal yönüyle de tanınıyor. Bir röportajında bu konuya değiniyor. "Komedinin çıkışı bu duygusallıkmış gibi geliyor bana. Komedi ciddi bir iştir. İzleyenler için öyle görünmeyebilir ama... Uymak zorunda olduğumuz bir senaryo, bizden ortaya konması beklenen şeyler var. Dolayısıyla kamera karşısına geçip kafamıza göre komiklik yapmıyoruz. Çok fazla disiplin gerektiren bir iş yapıyoruz. Komik olacağım derken komik duruma düşmek de var. O yüzden bıçak sırtında bir iştir. Büyük ciddiyet gerektirir."

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.