Ünlü oyuncuya suç duyurusu: 'Hakaret ve küfür etti'

Ünlü oyuncuya suç duyurusu: 'Hakaret ve küfür etti'

Deniz Çakır’ın kendisine hakaret ve küfür ettiği iddia eden kostüm asistanı Çağatay Görgen, suç duyurusunda bulundu.

 

Masumiyet isimli dizide kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen, dizinin başrol oyuncusu Deniz Çakır’ın kendisine hakaret ve küfür ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

HAKARET VE KÜFÜR ETTİ İDDİASI

 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusu dilekçesinde, Görgen’in oyuncu baskısına ve hakaretine maruz kaldığı anlatıldı. Olay tarihinde bir oyuncunun kıyafetine ilişkin karışıklık yaşandığı, Deniz Çakır’ın kostüm asistanı Çağatay Görgen’e bağırmaya başladığı ve "Ne biçim iş yapıyorsunuz, ilk defa mı çalışıyorsunuz?" gibi ifadeler kullandığı, tüm set ve yaklaşık 10’dan fazla çalışanın olduğu ortamda Çakır’ın Görgen’e hakaret ve küfür ettiği belirtildi.

Dilekçede, "Müvekkilim de bunun üzerine seti terk ederek büyük bir üzüntü içerisinde karavana giderek saatlerce ağlamış çok büyük bir üzüntü ve utanç duymuştur. Müvekkilime yöneltilen bu ifadeler son derece çirkindir. Müvekkilimi yıllardır iş yaptığı camiada birçok kişinin içinde rencide ifadelerle iş hayatından soğutmuştur" ifadelerine yer verildi.

'Parası neyse veririm, o gitsin'


Şikayet dilekçesinde, Deniz Çakır’ın kostüm asistanı Çağatay Görgen’i sette istemediği anlatılarak, "Onu görürsem, kıyameti koparırım" şeklinde sözler söylediği, yapım şirketi yetkililerinin "Bölümün bitmesinde iki gün var, idare edelim, sonra çıkacak" demesine karşılık Çakır’ın "Neyse parası, cezası ben veririm, o gitsin" diye beyanda bulunması üzerine yetkililerin istifa dilekçesi hazırlayarak, Görgen’e imzalattığı anlatıldı.

'Tüm ekibin önünde hakaret ve küfür etti'


Savcılığa suç duyurusunda bulunduktan sonra açıklama yapan Çağatay Görgen, şöyle konuştu:

"Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak görev yapıyordum. Deniz Çakır, kendisiyle alakalı olmayan başka bir oyuncuyla alakalı olan konuyla ilgili bana karşı tüm ekibin önünde hakaret ve küfür etti. Bundan dolayı işimden istifa ettim kendisiyle çalışmaya devam etmek istemediğim için.
Tüm ekibin önünde beni rencide ettiği için, küfürlü bazı kelimeler kullandığı için kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum. Bu sektörde ne yazık ki bu tarz şeyler çok yaşanıyor. Ve ben yıllardır bu sektörün içindeyim. Hiçbir oyuncuyla, hiçbir ekip arkadaşımla ve yapımla bu denli karşı karşıya gelmedim."

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.