Ünlü şarkıcı iç çamaşırlı pozunu paylaştı! 3 milyon kişi beğendi

Ünlü şarkıcı iç çamaşırlı pozunu paylaştı! 3 milyon kişi beğendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa iç çamaşırlı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı ve nefes kesti. İşte o paylaşım ve ayrıntılar;

Popüler şarkıcı Dua Lipa paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Genç şarkıcı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Dua Lipa, iç çamaşırlı pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı, 3 milyona yakın kişi tarafından beğenildi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa iç çamaşırıyla verdiği poz ile takipçilerini kendine hayran bıraktı. Dua Lipa'nın paylaşımı 3 milyon kişi tarafından beğenildi.

PAYLAŞIMIYLA NEFES KESTİ

Instagram hesabında 19 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcı Dua Lipa, paylaşımıyla nefes kesti. Lipa'nın iç çamaşırlı paylaşımına milyonlarca beğeni ve yorum yağdı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

dua1.jpg

ANTALYA'DA KONSER VERMİŞTİ

Dünyaca ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda Antalya'da konser vermişti. Antalya'dan fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen genç şarkıcı Instagram'daki hesabından fotoğrafını, "Dün gece güzel bir ortamda güzel bir akşam yemeği yedim. Bu gece sizler için Antalya'da olmaktan çok heyecanlıyım" notuyla paylaşmıştı.

dua-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.