Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den kötü haber!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den kötü haber!

Yoğun bakıma alınan ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’den kötü haber… İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuna ilişkin kardeşi ve kızından açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde evinde düşen ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in kaburgasında kırıklar meydana gelmiş acilen ameliyata alınmıştı.

Erbil'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyleyen kardeşi Yeşim Erbil, önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü komedyen ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in kardeşi ve kızı konuştu. Sezin Erbil babasının durumunun kötü olduğunu söyledi. Ardından doktoru sağlık durumunun kritik olduğunu açıkladı. Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil 6 gündür yoğun bakımda tedavi altında bulunuyor.

KIZ KARDEŞİ: DURUMU KÖTÜ...

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında konuşan kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil bilgi verdi.

Kaçış sendromu durduğu zaman hızla iyileşmeye başlayacağını söyleyen Erbil, "Evde yaşadığı şey ciddi bir travma. 3 tane kaburgası kırılıp göğüs boşluğuna ciddi oranda kanama olmuştu. Uzun süredir de kaçış sendromu aylık aldığı serumlarla kontrol altındaydı ama böyle büyük bir travma geçirince o hastalık tetiklendi. Yoğun bakımdaki tedavisi hala devam ediyor. Kaçış sendromu durduğu zaman hızla toparlamaya başlayacaktır. Farklı bir hastalık olduğu için yanıtı 24 saat içinde de verebilir 48 saat içinde de verebilir” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.