Ünlü türkücüye İzzet Yıldızhan'a evlilik dışı ilişki yaşadığı kadından darbe!

Ünlü türkücüye İzzet Yıldızhan'a evlilik dışı ilişki yaşadığı kadından darbe!

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan evlilik dışı ilişki yaşadığı ve 14 yaşındaki kızının annesi Gizem Şehnaz İzgi tarafından mahkemeye verildi.

İzzet Yıldızhan'ın evlilik dışı ilişki yaşadığı ve 14 yaşındaki kızı Sevgi'nin annesi Gizem Şehnaz İzgi, ünlü türkücünün kızıyla yeteri kadar ilgilenmediği gerekçesiyle nafakanın arttırılması için dava açtı.

Dün görülen ilk duruşmaya tanık olarak katılan S.Y. "Babam basına yaptığı açıklamada 9 çocuğuna aylık 100 bin lira para yatırdığını söylemiş. Bu doğru değil. Bana nafaka dışında başka para yatırmıyor. Kıyafetimi, okul paramı, sağlık sigortamı karşılamıyor" dedi.

Mahkeme, İzzet Yıldızhan'ın tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

 

'ÇOCUĞUNU SENETLE SERVİSE YAZDIRDI'

 

İzzet Yıldızhan'ın çocuklarına ayda 100 bin lira harcadığı şeklindeki açıklamalarını hatırlatan Gizem Şehnaz İzgi, Şubat ayında yaptığı açıklamalarda kendi çocuğuna sadece ayda 1500 lira verdiğini, geçen sene çocuğunu senetle okul servisine yazdırabildiğini anlatmıştı.

İzzet Yıldızhan'dan hamile kaldığında 19 yaşında olduğunu açıklayan Gizem Şehnaz İzgi "Kendim için hiçbir şey istemiyorum ancak çocuğumun haklarını korumak zorundayım. İzzet Yıldızhan kızımı evlatlıktan reddetmekle beni tehdit ediyor." şeklinde ifadeler kullanmıştı.

 

'BAŞIMA BİR İŞ GELİRSE İZZET YILDIZHAN SORUMLUDUR'

 

Gizem Şehnaz İzgi, geçtiğimiz Şubat ayında Söylemezsem Olmaz programında "Bu konuşmayı yaptıktan sonra başıma gelecek herhangi bir şeyden İzzet Yıldızhan sorumludur. Ben buraya gelmeden önce basının karşısına çıkmamam gerektiği eğer çıkarsam kötü bir şeyler olabileceği ve kızım Sevgi'yi evlatlıktan reddedeceği yeğeni tarafından bana iletildi" diyerek tehdit aldığını dile getirmişti.

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.