Ünlüler partide buluştu

Ünlüler partide buluştu

Ünlü sanatçılar ‘Bu Gece Bizim’ mottosuyla düzenlenen partide bir araya gelerek doyasıya eğlendi. Ünlü akınına sahne olan partinin moderatörlüğünü ünlü radyocu Bay J üstlenirken, Tarık Sezer ve Orkestrası gecede sahne alan sanatçılara eşlik etti.

Eğlence sektörünün ünlü mekanı Jolly Joker’in, hep biz eğlendirdik bu sefer “#bugecebizim” çağrısı ile duyurduğu partiye sanat camiasının önemli isimleri akın etti. Kırmızı halı seremonisinin ardından başlayan parti, Türkiye’nin en önemli sanatçılarını bir araya getirdi.

 

a-min-002.jpg

 

b-min.jpg

 

Türkiye’nin en geniş konser mekanı ağı Jolly Joker’in, düzenlediği parti, Jolly Joker kurucu ortaklarından İbrahim Sayın ve Ahmet Çelenk’in konuşmasıyla başladı. Sayın konuşmasında "Bu gece bizi yalnız bırakmayan sanatçılar genelde kendi hayranları için şarkı söylerler bense hayranı olduğum sanatçılarla çalıştığım için, konuştuğum için her zaman çok heyecan duydum. Bu yıl itibariyle Türkiye çapında 9 mekana ulaştık. 2020 sonu hedefimiz ise 12 mekanda 1 milyon katılımcıyla buluşmak. Bu yıl 850 etkinliğe imza attık önümüzdeki sene ise 1.300 etkinlik yapmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

 

Jolly Joker’in kurucu ortaklarından Ahmet Çelenk ise; Bu gece bizi yalnız bırakmayan tüm sanatçılarımızı sahneye davet ediyorum.” dedi.

 

Gecenin geç saatlerine kadar süren partiye Demet Akalın, Berkay, Fettah Can, Cansu, Hakan Altun, Ümit Besen, Güneri Cıvaoğlu, Ayta Sözeri, Haluk Levent, Koray Avcı, Mehmet Erdem, Halil Sezai, Merve Özbey, Yılmaz Vural başta olmak üzere yüzlerce sanatçı ve müzisyen katıldı. Müzik dolu saatlerin yaşandığı gecede unutulmaz bir geceye imza atıldı.

 

c-min.jpg

 

d-min.jpg

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.