Ünlülerden Sıla'ya destek!

Ünlülerden Sıla'ya destek!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu ve mahkemeden Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda 'Müşteki' sıfatıyla ifade verdi.

AHMET KURAL'DAN ŞİKAYETÇİYİM

Gençoğlu, 'Bir hukuki sürecin içindeyiz. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum açıkçası. Zamanı gelince zaten konuşacağız. Savcılığa ifade vermeye geldim. Ahmet Kural'dan şikayetçiyim.' dedi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN SILA'YA DESTEK

Ünlülerden şiddet gördüğünü iddia eden Sıla'ya destek gecikmedi. Gülben Ergen, Demet Akalın ve Mustafa Sandal gibi isimler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Sıla'ya destek verdi.

İşte ünlülerden Sıla'ya destek paylaşımları...

GÜLBEN ERGEN

'Yıkamadığın kadına devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye şiddet uygulayan güçsüz 'erkek'; o kadın senin ezik şiddetinle bir ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmek ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız. 6164. maddenin 5. maddesi gereği sen bi sus ve uzaklaş!'

DEMET AKALIN

"Gücünüz, kuvvetiniz ne şarkı sözlerine, ne güzel yüreğine dokunabilir. Yanındayım her zaman..."

MUSTAFA SANDAL

"Yeter artık! Kadına şiddet olaylarından sıkıldık, bunaldık! Nasıl adamsınız siz arkadaş! Bir kadını yerlerde sürüklemek nedir? Onlar bizim annemiz, kız kardeşimiz, sevgilimiz, canımızın bir parçası! Nefretle kınıyorum! Geçmiş olsun Sıla kardeşim..."

ÇAĞLA ŞIKEL

"Sana yazıklar olsun Ahmet Kural! Geçmiş olsun dünya güzeli Sıla. Kadına şiddete hayır!"

EBRU POLAT

"Söyleyecek kelime bile bulamıyorum şuanda. Yanındayız Sıla..."

TUĞBA ÖZERK

'Aynı acıları yaşamış bir kadın olarak çok çok üzüldüm Sıla. Hiçbirimize daha Allah böyle şeyler yaşatmasın."

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.