Ünlülerin Oturdukları Semtler

Ünlülerin Oturdukları Semtler

Hayranı Olduğunuz Ünlü Hangi Semtte Oturuyor? İşte o adresler;

Belkide hayranı olduğunuz bir dizi film oyuncusu veya pop yıldızı ile aynı semtte oturuyorsunuz; haberiniz yok…Bir düşünün bir sabah markette Murat Boz’la karşı karşıya geldiniz ve alışveriş yapıyor…

 

İşte ünlüler ve oturdukları semtler;

 

GÖKÇE BAHADIR

gokce-bahadir.jpg

Ufak Tefek Cinayetler’in doktor Oya’sı parasını gayrimenkule yatırıyor. Annesinin Ayvalık’taki yazlığını tadilat yaptıran güzel oyuncu kendisine Suadiye’de 4+1 deniz manzaralı, çatı katı ise 2+1 lüks bir daire satın aldı.

 

BÜŞRA DEVELİ

busra-deveci.jpg

Sevgilisinden ayrılan güzel oyuncu huzuru Galata’da buldu. Tarihi Boğaz manzaralı bir ev kiralayan ünlü oyuncu Büşra Develi 5 bin TL. kira veriyor.

 

ARAS BULUT İYİNEMLİ

aras-bulut-iyinemli.jpg

Yakışıklı dizi oyuncusu tercihini Zekeriyaköy’den yana kullandı. 10 bin TL. kira veren İyinemli evin dekorasyonu için 150.000 TL. harcadı.

 

SEZEN AKSU

sezen-aksu.jpg

Minik Serçe Kanlıca’yı tercih eden ünlülerimizden.

 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

tuba-buyukustun.jpg

İşletmeci Umut Evirgen ile birlikte olan Büyüküstün, Caddebostan’da yaşıyor; kiraladığı 4+1 eve ise aylık 5 bin TL. kira ödüyor.

 

BURAK YILMAZ

burak-yilmaz-ev.jpg

Trabzonspor’da top koşturan Burak Yılmaz Acarkent’te yaklaşık 1000 metrekarebir villa satın aldı ve orda yaşıyor. Evinde bir sinema salonu bile var. Ayrıca 4 oturma odası, 6 yatak odası, 1 Playstation odası, 7 tane banyo-sauna, 1 çocuk oyun odası var evinde ünlü futbolcunun. Evin içinin ise sanat eserleri ile dolu olduğu söyleniyor.

 

 

ERKAN KÖÇEK KÖSTENDİL

erkan-kolcak-kostendil,.jpg

Çukur dizisinde oynadığı Vartolu rolü ile fenomen olan oyuncu Erkan Köçek Köstendil Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da ev satın aldı.

 

ELÇİN SANGU

elcin-sangu.jpg

Şu sıralar Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Çarpışma dizisinin gösterime girmesi için gün sayan ünlü oyuncu Boğaz manzaralı 400 metrekarelik lüks bir ev satın aldı. Ev için ödediği fiyat ise 15 milyon lira.

 

DEMET EVGAR

demet-evgar.jpg

Demet Evgar Sarıyer’de 18 bin liralık bir ev kiraladı.

 

 

MURAT YILDIRIM

murat-yildirim-ve-imane-elbani.jpg

İmane Elbani ile evlenen yakışıklı oyuncu Acarkent’te 5 katlı ve 1000 metrekarelik bir evde yaşıyor. Evi için ödediği fiyat ise 4 milyon lira…Evinde özel sauna, sinema odası ve spor salonu olduğu söyleniyor.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY

cagatay-ulusoy.jpg

Şehir karmaşasından uzaklaşmak ve tabiatla ç içe olmak isteyen ünlü oyuncu Zekeriyaköy Cansit Villaları’ndan aylık 16 bin TL. ye bir ev kiraladı. Evinin önünde ormana bakan 2 dönümlük bir arazi bulunmakta.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ

kivanc-tatlitug.jpg

İki köpeği, bir kedisi ve kuşlarıyla beraber yaşamak isteyen ünlü yıldız Kemerburgaz’da orman içinde Kemer Country’de Kütük Evler’den birini kiraladı.

 

ÖZCAN DENİZ
ozcan-deniz.jpg

Yeni eşi ve bebeği ile yaşamak için Zekeriyaköy’den yanyana 2 villa alıp ikisini birleştirdi. Herbiri 400 metrekare olan villalar için toplamda 5 milyon TL. ödedi.

 

ARDA TURAN

arda-turan-001.jpg

Aslıhan Doğan’la evlenen ve bebek bekleyen Turan Çubuklu’da 3 katlı bir villa kiraladı.

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

engil-altan-neskisah.jpg

38 yaşındaki yakışıklı oyuncu Beykoz Çubuklu Vadi Evleri’nde oturuyor eşi Neslişah Düzyatan’la ve iki çocuğu ile birlikte.

 

FAHRİYE EVCEN-BURAK ÖZÇİVİT

fahriye-evcen-burak-ozcivit.jpg

Şimdilerde bebek bekleyen oyuncular Beykoz Acarkent’te 4 katlı bahçeli, havuzlu ve aylık 15 bin TL. ödedikleri bir villada yaşıyorlar.

 

BEYAZIT ÖZTÜRK

beyazit-ozturk.jpg

Şehir hayatından sıkılan ünlü şovmen Ayazağa’da ormanla çevrili bir alan içinde yer alan projeden 2.5 milyon TL. ye bir ev satın aldı.

 

CANER ERKİN-ŞÜKRAN OVALI

caner-erkin-sukran-ovali.jpg

Beşiktaşlı ünlü futbolcu Erkin, Bağdat Caddesi’nin tek lüks rezidansında bir penthouse kiraladı. 44. Katta olan penthouse’da aylık 12 bin dolar ödeyecek.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.