Usta oyuncu Sermiyan Midyat seyirciye sürpriz yapacak

Usta oyuncu Sermiyan Midyat seyirciye sürpriz yapacak

Başrollerinde usta oyuncu Sermiyan Midyat ve Ersin Korkut’un yer aldığı, yapımcılığını Mehmet Yıldırım’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda da Bülent İşbilen’in oturduğu ‘Eyvah Tatil’ filminin çekimleri Antalya’da başladı.

Suat Özkan ve Hakan Aksun'un senaryosunu yazdığı ‘Eyvah Tatil' filminin yapımını RNK Prodüksiyon, yapımcılığını Mehmet Yıldırım, yönetmenliğini ise Bülent İşbilen yapıyor. Komedi türünde olan filmde zengin bir aile çocuğunun tatilde başına gelenler hikayeleştiriliyor. 2021'in Şubat ayında vizyona girmesi planlanan filmin oyuncu kadrosunda oyuncu, yönetmen ve senarist Sermiyan Midyat, tiyatro ve sinema sanatçısı Ersin Korkut, oyuncu Selcan Yavuz ve Atilla Pekdemir, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş, oyuncu Gökçe Özyol ve Uğur Biçer, yapımcı Mehmet Yıldırım ve Survivor yarışmacılarından olan Yunus Emre Özden yer alıyor.

Çekim için Antalya tercih edildi

Film çekimi için Antalya'nın turizm bölgesi Kemer'i tercih eden ekip, 5 Ekim'de çekimlere başladı. Aynı zamanda çekimler, kentin tarih ve turizm destinasyonlarından biri olan Kaş ilçesinde de sürdürüldü. Film için yoğun çaba harcayan ekip, 27 Ekim'de çekimleri tamamlamayı planlıyor.

Sermiyan Midyat'tan seyirciye sürpriz

Mafya karakterini ilk kez oynadığını kaydeden Midyat, seyircilere bir sürpriz olacağını ifade etti. Filmde rol aldığı mafya ‘Vedat' karakteri hakkında bilgi veren Midyat, “Biraz git gelleri olan bir karakter. Çok neşeli ama tehlikeli sinyalleri de veren bir karakter. Filmin sonunda yapımcımız Mehmet Bey de oyuncu olarak yer alıyor. Filmin sonunda onunla kapışıyoruz. İlk kez böyle bir karakteri oynadığım için seyirciye sürpriz yapmak istiyorum. Çok da detay vermek istemiyorum ama sinemada ilk kez böyle görüneceğim” dedi.
Filmin Antalya'da çekilmesi ile ilgili de düşüncelerini paylaşan Midyat, kentin güzelliğine dikkat çekti. Midyat, güzel imkanlar içerisinde Antalya'da konakladıklarını belirterek, “Her şey dahil film çekiyoruz. Burası da ilk kez geldiğim bir tatil yöresi” diye konuştu.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.