Vali’nin ailesi yanarak can verdi

Vali’nin ailesi yanarak can verdi

İstanbul’da bu sabah saatlerinde acı bir olay yaşandı. Eski Vali Ertem'in ailesi sabahın erken saatlerde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Konya'nın eski Valisi Cemalettin Ertem'in eşi ve kızı evlerinde çıkan yangında kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay sabah saat 06.00 sıralarında İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde bulunan evlerinde meydana geldi.

Kadıköy'de meydana gelen yangında 2 kişi hayatını kaybederken bunların eski Konya valisinin eşi Cahidan Ertem ve kızı Hülya Ertem olduğu ifade edildi. Yangının Kadıköy'de bulunan bir apartmanın en üs katında meydana geldiği, sebebinin ise henüz belirlenemediği kaydedildi.

Eski Konya valisi Ertem’in eşi ve kızının yaşadığı evde çıkan yangını, mahalle sakinlerinin ihbar etmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınırken, daire içerisinde bulunan iki kişinin cesedine ulaşıldı. Yapılan incelemelerin ardından cesetlerin Konya valisi Cemalettin Ertem'in eşi ve kızını ait olduğu tespit edildi.

Öte yandan polis yangına ilişkin inceleme başlattı.

vali-ertem.jpgvali-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.