Vatan Partisi bildiri yayınladı: HDP kapatılsın!

Vatan Partisi, HDP’nin kapatılmasını talep eden bir bildiri yayımladı. “Mecliste PKK İstemiyoruz Bölücü Teröre Karşı Kesin Zafer İçin HDP Kapatılsın” başlıklı bildiride ülke bütünlüğünün gereği bu talep yerine getirilmeli denildi.

Vatan Partisi, PKK’nın siyasi kolu olan HDP’nin bölücülüğüne karşı mücadelesini sürdürüyor. Daha önce HDP’nin kapatılması için Yargıtay’a başvuru yapan Vatan Partisi şimdi de “HDP Kapatılsın” başlıklı bildiri yayımladı. Bildiride ABD destekli PKK terörüne karşı başarı ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için HDP’nin kapatılmasının, hukukun gereği ve milletin talebi olduğu vurgulandı.

YARGITAY’A DA ÇAĞRI YAPTI
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek konuyla ilgili, dün Ulusal Kanal’da açıklamalar yaptı. Doğu Perinçek, siyasi partiler açısından terörle mücadele kararlığının sınandığı yerin HDP’nin kapatılması meselesi olduğuna dikkat çekti. 

Öte yandan, Doğu Perinçek’in dün Twitter’daki “Meclise teröristi almak Mehmetçiği sırtından vurmaktır. #HDPKapatılsın” tiviti üzerine “#HDPKapatılsın” başlığı, uzun süre Türkiye gündeminde yer aldı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

İzlenme: 900
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar