Veli Ağbaba 'terörist' 'şehit' diyemedi!

Veli Ağbaba 'terörist' 'şehit' diyemedi!

Şırnak'ta PKK'lı teröristler ile çıkan çatışma kahraman askerimiz Piyade Uzman Onbaşı Furkan Umut şehit oldu. CHP milletvekili şehit diyemedi.

Veli Ağbaba 'terörist'  'şehit' diyemedi!

Şırnak'ta PKK'lı teröristler ile çıkan çatışma kahraman askerimiz Piyade Uzman Onbaşı Furkan Umut şehit oldu. Elazığ'ın Baskil ilçesi Çiğdemli Köyü nüfusuna kayıtlı olan şehidin, ailesinin Malatya'da ikamet ettiği için Malatya'da toprağa verileceği öğrenildi.

PKK'YI YİNE KULLANMADILAR
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa sosyal medya hesabından katledilen asker için taziye mesajı yayınladı ancak 'şehit' diyemedi. Ağababa şu ifadeleri kullandı: "Şırnak'ta vatani görevini yaparken hayatını kaybeden Piyade Uzman Onbaşı Furkan Umut'a Allah'tan rahmet, Malatya Battalgazi'de yaşayan ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum."

furkan-003.jpg

YPG'Lİ TERÖRİST MECLİS'TE
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın, Rasulayn'da Mehmetçiğe saldırı hazırlığındayken etkisiz hale getirilen ve 600 bin lira ödülle turuncu listede aranan PKK/YPG'li terörist Özge Aydın'ı TBMM'de ağırlamış ve konuşturmuştu.    

KILIÇDAROĞLU "REKLAM YAPMAK İSTEMEDİK" DEMİŞTİ
Geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'nın Gara katliamı için yayınladığı taziye mesajında örgütün adını anmayınca tepki toplamıştı. Bu açıklamayı akla ziyan bir gerekçe ile savunan Kılıçdaroğlu, "Bir terör örgütünün reklamını yapmak zorunda değiliz" demişti.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum