Victoria's Secret'ın Başı Dertte..!

Victoria's Secret'ın Başı Dertte..!

Yılbaşı Defilesine Sayılı Günler Kala Victoria's Secret'ta Deprem. İşte detaylar;

Her yıl çok yüksek bütçelerle hazırlanarak dünyanın farklı bir ülkesinde gerçekleştirilen Victoria’s Secret Büyük Yılsonu Defilesi öncesinde hiç beklenmedik bir olay gerçekleşti…Dünya devi markanın iki kez podyumunda yürüyen model Bridget Malcolm, Victoria's Secret'ın sağlıksız güzellik standartlarını dayattığını ileri sürdü. Firma cephesinden ise henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Malcolm, birçok genç modelin podyumuna çıkmak için can attığı, kariyerinde bir basamak olarak gördüğü defilenin arka perdesinde yaşananları açıkladı.

Malcolm, Empowerment, Not Diminishment adlı blog için görüşlerini kaleme kaldı. Bridget Malcolm, modellerin kendilerini açlıktan öldürdüğünü ve bunun sonucu olarak da yüksek prestijli bir işle yani yılın en çok konuşulan moda olayı olan Victoria's Secret defilesine çıkmakla ödüllendirildiğini iddia etti.

 

 

bridget-malcolm.jpg

Bridget Malcolm "Yılın bu zamanları benim için çok ilginç. Çünkü bunlar, modeller için çok ağır egzersizler yapıp, çok az yedikleri zamanlar" diye görüşlerini belirtti.

Ünlü model, daha önce iki kez yaşadığı Victoria's Secret deneyimine gönderme yaparak, "O dönemde sağlıklı ve formda olduğumu düşünüyordum" diye yazdı. Malcolm, görüşlerini dile getirmeyi şöyle sürdürdü: "Asıl olan şu, ben kendimi rahatsız edecek derecede aç bıraktığım için o yüksek profilli podyuma çıkmakla ödüllendirildim. Etrafımdaki birçok arkadaşım da hayatlarını tehdit eden bu durumu yaşadı."

Bridget Malcolm, firmanın genç kuşaklara "güzel olmak için aşırı şekilde zayıf görünmelisiniz" mesajı verdiğini ve bunun da çok yanlış olduğunu belirtti.

 

victorias-secret.jpg

 

 

 

victorias-secret3-002.jpg

Bu arada Victoria's Secret'a suçlama yönelten tek model Malcolm değil. Büyük beden model olarak tanınan 29 yaşındaki Robyn Lawley de firmanın büyük beden modelleri defilesine almamasını protesto etmek için bir imza kampanyası başlattı.

 

victorias-secret4.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.