Viyana Tarkan’la coştu

Viyana Tarkan’la coştu

Tarkan Amsterdam’dan sonra gerçekleştirdiği Viyana konseri ile binlerce seyircisini mest etti. Avusturya’nın en büyük konser alanlarından Wiener Stadthalle’de sahneye çıkan megastar, unutulmaz konserlerine bir yenisini daha ekledi.

Amsterdam’da canlı müziğin başkenti olarak anılan ve tarihinde Madonna, The Rolling Stones ve Coldplay gibi efsanevi isimlerin, efsane konserleri bulunan AFAS Live’da sahne alan Megastar Tarkan, hemen arkasından Avusturya’nın en büyük konser alanlarından biri olan Viyana’daki Wiener Stadthalle’de sevenleri ile bir araya geldi.

 

 

ta-min.JPG

 

tar-min.JPG

 

DEV KORO MUHTEŞEMDİ

Avrupa Turnesi’ne son hız devam eden ve toplamda 10.000 kişinin katılım gösterdiği her iki konserde de, pop müziğin klasikleşmiş şarkıları ile izleyenleri anılarında yolculuğa çıkaran Megastar Tarkan, unutulmaz konserleri arasına yenilerini ekledi.  Kıpır kıpır şarkıları, kendine özgü dansları ve bitmeyen enerjisi ile gece boyunca kendisini izlemeye gelenlerin ayaklarını yerden kesen Tarkan, Sizleri o kadar çok özledim ki, bir daha arayı bu kadar uzatmayalım” diyerek kendisini izlemeye gelenlerle duygularını paylaştı.

 

tark-min.JPG

Enerjinin bir an olsun eksilmediği ve binlerce kişinin tek bir ağızdan eşlik ederek, dev bir koro oluşturduğu konser, sahne ve ışık şovlarıyla da izleyiciler görsel bir deneyim yaşattı. Konser sonunda yoğun istek üzerine tekrar sahneye dönen Tarkan, iki kez bis yaparak Avrupa turnesinin üçüncü konserini de böylelikle sonlandırdı.

 

tarka-min.JPG

TURNE DEVAM EDİYOR

Megastar Tarkan’ın Avrupa Turnesi kapsamında vereceği konserler yılsonuna kadar devam ediyor. Tarkan, konser serisi kapsamında 30 Kasım’da Zürih- Samsung Hall’da, 6 Aralık’da Hannover TUI Arena’ da ve 21 Aralık’da Cologne Lanxess Arena’da sevenleriyle buluşacak.

 

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.