Volkan AYDEMİR

Volkan AYDEMİR

Korgeneral Zafer Halis Koç'a FETÖ Kumpası

Korgeneral Zafer Halis Koç'a FETÖ Kumpası

Ülkemiz ve dünyada sosyal medya yaygınlaştıkça bilgi çarpıtma ve asılsız iddialarla iftira atma olayları bir hayli arttı. Sizleri, gerçek olmayan isimler ve tanımadığınız kişilerin paylaşımları konusunda uyarmak istiyorum. Bugün sizlere, gerçek bir vatansever Türk Generali ve aynı derecede halkla ilişkilerde çok başarılı olan Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Zafer Halis KOÇ Paşamızdan.

Başarılarından dolayı olası bir görevde yükselmesinin önüne geçmek için; konuk severliğinden ve Diyarbakır’da görevliyken tanımış olduğu bir tanıdığının yanında gelen bir ziyaretçisiyle çekilmiş fotoğrafının, bir yıl sonra ona karşı kullanılmasını yazacağım.

Atatürkçü ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti Generali olan Paşamızın bizzat kendisinden öğrendim. Fotoğraftaki kişiyi daha önce hiç görmemiş. Diyarbakır’da görev yaparken tanışıp dost olduğu bir iş adamının yanında gelmiş, Komutanı ziyarete. Çıkarken de fotoğraf çekilmek istemiş, Zafer Paşa’da naif mizacı ve dostunun hatırına kırmamış. Nereden bilecek? Hepimiz dostlarımız ve onların tanıdıklarıyla fotoğraf karesine giriyoruz.

Birkaç yıl önce sıcak bir yaz günü, ortak bir tanıdıkla makamına gittiğimde heyecanlıydım. Karşımda gülümseyen, naif ve babacan bir Türk Generalini görünce hele birde sohbet edince çok keyiflendim.

Çıkarken “Komutanım fotoğraf çekilebilir miyiz?” diye sordum.

“Tabiki çok iyi olur” dedi.

g.jpg
Paşamızla 2022’de çekilmiş fotoğrafımız


Şimdi benimle fotoğraf çekildiği köşede, daha önce hiç tanımadığı ortak dostuyla kendisini ziyarete gelen daha önce hiç tanımadığı birisiyle çekildiği fotoğraf aleyhine kullanılıyor.

KİM BUNLAR? PAŞADAN NE İSTİYORLAR?

Kendi cenahında, bir şey olmaya çalışan ve duyduğu her habere deyim yerindeyse, tuz alıp koşan bir gazetecinin kurgu haberinden faydalanmak isteyen sümüklü takımı pompalıyor paylaşımları. Gazetecinin işi gücü bu tür aslı astarı olmayan magazinel haber üretip görev yaptığı ve henüz tarafını anlayamadığım, sözde halkın hakkını savunuyor gibi görünüp Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı olan kim varsa güzelleme yapan bir gazetenin elemanı.

Bu gazetenin, 2016 sonrası tasfiye edilen Taraf isimli konspirasyon görevi üstlenmiş yayın grubundan bir farkı yok aslında. Bizim bocuk arayan paranoyak sosyal medyadaki popülist tayfada etkileşim alıp para kazanmak için “Aha bulduk!” diye ortalığı ayağa kaldırıyor.

Zafer Paşa ömrünü bu ülkeye adamış, görev yaptığı yerlerde arkasında birçok başarı hikâyesi, hatırşinastık ve dostluk bırakmış, Atatürkçülüğünden, vatanperverliğinden şüphe etmediğim ve hiç etmeyeceğim bir Türk subayı. Askerliğin her aşamasında bulunduğu rütbeye yükselirken, görev şerefini ve ahlakını muazzam temsil etmiş bir General. Günlerdir kamuoyunu yine canlandı mı sorusu meşgul ediyordu.

İnanmayanlar için içimizde hala FETÖ'cüler var, işte kanıtı! Sözde Ergenekon ve balyoz davalarında algı operasyonları, kurmaca ve sahte delillerle yüzlerce vatansever muvazzaf askerimizi algı operasyonlarıyla cezaevlerine gönderip birçoğunun hayatına mal oldular.

Genel Kurmay Başkanlığı Kozmik Odası devletimizin mahremiydi, hala sümüklü hocasına yaltaklanan eski bir parlamenter aracılığı ve düzmece biz senaryo ile oraya girdiler. Yaptıkları ayak oyunlarıyla başarılı komutanların Türk Silahlı Kuvvetlerinden ayrılmalarına sebeptiler. Devletin içine sızıp sözde bizdenmiş gibi görünen, aslında yabancı istihbarat servislerinin uşağı olan vatan hainlerinin sahte suçlamalarıyla birçok insanın mağdur olduğuna. Bilecik’te görev yaparken Zafer Paşanın da FETÖ'cülere karşı yoğun mücadele ettiği 15 Temmuz kalkışmasında hainlerin ellerindeki namluların; devletin asıl sahibi olan Türk halkını ve Milletin iradesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisini ateş altına aldığına şahit olduk.

Ağızlarında tat kalmış olacak ki, yaklaşık bir sene önce gayri ihtiyari çekilmiş bir fotoğrafı, meslek hayatı başarılarla dolu Paşamızın olası yükselmesini engellemek için kullanıyorlar. Bu planlı kumpastan bir şey çıkmaz, çünkü komutanımız temiz ve başarılı bir sicile sahip ve dostları tarafından oldukça sevilen birisidir. Böyle ucuz bir kumpas kuran aşağılıklara sokak ağzıyla cevap vermek gerekirse “bu defa yemezler!” Ülkemiz ve ulusumuz 2016 yılında o sınavı bir bedel ödeyerek ve acılar yaşayarak geçti.

İlgilisine not düşecek olursak eğer. Jandarma Genel Komutan Yardımcımız Sayın Zafer Halis KOÇ paşamızın destekçisi ve de dikkate alındığı derecede kefiliyiz.

KALIN SAĞLICAKLA!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Volkan AYDEMİR Arşivi