Volkan Demirel’den açıklama! Hasan Şaş ile maç öncesinde ne konuştu?

Volkan Demirel’den açıklama! Hasan Şaş ile maç öncesinde ne konuştu?

Fenerbahçe’nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, 1-1 sona eren derbiye ilişkin açıklama yaptı. Demirel, Galatasaray’a mağlup olmayarak 20 senelik geleneğin devam etmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Volkan Demirel, Galatasaray ile oynanan maçın 1-1 sona ermesine sevinmediklerini ancak yenilmezlik serisinin devam etmesi nedeniyle mutlu olduklarını belirtti. Volkan Demirel ayrıca, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş’la maç öncesi yaşadığı gerginliği de aktardı.

FB TV’ye konuşan Volkan Demirel, Hasan Şaş’a dayandırılarak kendisinin Şaş’a küfür ettiği iddiasını yalanladı.

Bu konuyla ilgili gündemi meşgul ettiği için özür dileyen Volkan Demirel, “Hasan ağabey ile bir diyalogum oldu. ‘Ağabey’ diyorum çünkü kendisi de ifade etmiş, yaş olarak benden büyük. Ona koskoca adam olduğu için Kadıköy’de üçlü çektirmenin ne gereği olduğunu anlatmaya çalıştım. Taraftarın çağırıyor olabilir, el sallar gidersin, sen artık futbolcu değil hocasın. Yerini bilmesi gerek. Bunu kendisine ifade etmeye çalıştım ama o bunu küfür olarak algılamış. Ben kesinlikle Hasan Şaş’a küfür etmedim. Küfretsem de buradan açıklardım ama böyle bir şey yapmadım. İnsanları böyle yönlendirmek, bu şekilde karalamak doğru değil. Daha üsluplu bir şekilde bazı şeyleri anlatmaya gayret gösterdim. O bunu küfür olarak algılamış. Fazla da uzatmaya gerek yok, ben ne söylediğimi biliyorum. İnsanlar da beni az çok tanıyorlar. Galatasaraylısı da Fenerbahçelisi de Beşiktaşlısı da beni biliyor. Ben sadece doğrular bilinsin istedim” dedi.

volkan-demirel-001.jpg

Volkan Demirel ayrıca, 1-1 sona eren derbinin ardından 20 senelik geleneğin devam ettiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu ancak berabere sonuçlanmasına sevinmediğini aktardı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.